ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Π.Χρηστίδης: «Ο Τσίπρας με μεταγραφές και υπολείμματα δεν μπορεί να αλλάξει την εικόνα του»

Π.Χρηστίδης: «Ο Τσίπρας με μεταγραφές και υπολείμματα δεν μπορεί να αλλάξει την εικόνα του»

«Πρέπει να δούμε τι γίνεται με τις ηχογραφήσεις, τι έχει κάνει ο κ. Πολάκης. Ο κ. Πολάκης είναι ταυτισμένος με τον κ. Τσίπρα, είναι το ίδιο και το αυτό». Αυτό ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Αναφερόμενος σε δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών ότι ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται φορέας της Κεντροαριστεράς με τη προσχώρηση των κ.κ. Μωραΐτη και Τόλκα κι άλλων στελεχών προερχόμενων από το Κίνημα Αλλαγής, ο κ. Χρηστίδης εξέφρασε την αντίθεσή του λέγοντας:

«Όσο και αν θέλει ο κ. Τσίπρας με υπολείμματα και μεταγραφές της τελευταίας στιγμής να αλλάξει την στρατηγική του εικόνα, δεν μπορεί να το πετύχει, διότι το συνονθύλευμα που πιάνει από ψεκασμένους αντιμνημονιακούς Συριζαίους, μέχρι ανθρώπους που πριν από 15 μέρες έλεγαν ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι κακή και δεν πρέπει να περάσει και το όνομά μας είναι η ψυχή μας, δεν μπορεί να βγάλει την χώρα από την κρίση.

Όποιος θεωρεί ότι οι πολίτες είναι πρόβατα που είναι στο τσεπάκι κάποιου και οι οποίοι θα πηγαίνουν επειδή κάνει μεταγραφές ο κ. Τσίπρας με υπουργιλίκια και δουλίτσες, να ξέρει πως δεν είναι έτσι. Είναι άλλο πράγμα αυτοί που πριν 5-6 χρόνια έκαναν μια επιλογή και την έντυσαν κάπως και άλλο αυτοί που πριν 15 μέρες έλεγαν το Α και τώρα το Β, για λόγους πολιτικής καριέρας. Είναι προφανές ότι υπάρχει πολιτική συναλλαγή».

Σχετικά με την κριτική ότι το Κίνημα Αλλαγής απορρίπτοντας τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να συνεργαστεί με τη ΝΔ, ο Παύλος Χρηστίδης απάντησε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εμείς κλείσαμε τον κύκλο της συγκυβέρνησης με την ΝΔ το 2015 με την εντολή του ελληνικού λαού. Και από τότε αυτόνομα και αυτοδύναμα έχουμε διαμορφώσει έναν νέο πόλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.