ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κωνσταντοπούλου μαινόμενη: «Πολιτικός απατεώνας με την πλήρη σημασία της λέξης ο Τσίπρας»

Κωνσταντοπούλου μαινόμενη: «Πολιτικός απατεώνας με την πλήρη σημασία της λέξης ο Τσίπρας»

Σε ακόμη μια συνέντευξή της η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε με σφοδρότητα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αυτή τη φορά μιλώντας στο ρ/σ «Θέμα 104,6», χαρακτηρίζοντας «πολιτικό απατεώνα με την πλήρη σημασία της λέξης» τον κ. Τσίπρα.

Παράλληλα, η κα Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για «κομματικό στρατό που έχει διοριστεί σε όλη την ιεραρχία του κράτους και όπου υπάρχει τρύπα για να τρυπώσει κανείς χωρίς δυστυχώς ούτε προσόντα, ούτε αξιοκρατία παρά μόνο με προϋπόθεση να είσαι κολλητός του Τσίπρα και του Παππά και να γίνεσαι από αχθοφόρος όπως ήταν ο Πετσίτης, εξαιρετικά υψηλά αμειβόμενος και συνδιαλεγόμενος σε όλα τα επίπεδα με επιχειρηματίες, με παράγοντες συνολικά της οικονομικής ζωής της χώρας».

Συν τοις άλλοις, αναφέρθηκε στο Μάτι, λέγοντας πως πρόκειται για «ένα κακούργημα, είναι ένα ολοκαύτωμα σε καιρό ειρήνης, η εγκατάλειψη των πολιτών, η πλήρης αποχή από όλες τις οφειλόμενες ενέργειες για την προστασία των πολιτών είναι κραυγαλέα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια αναφερόμενη στη στάση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και τις κυβερνητικές ενέργειες χαρακτήρισε «προκλητική και κακοσκηνοθετημένη» την κυβερνητική σύσκεψη «με την ΕΡΤ να παρασιωπά τους νεκρούς επί ώρες για να εμφανίσει τον Τσίπρα ότι δήθεν ενημερώνεται απλώς για φωτιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.