ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ. Βαρουφάκης: «Όταν μου είπαν “Καμμένος – ΑΝΕΛ”, ένιωσα να με διαπερνάει ένα ρίγος»

Γ. Βαρουφάκης: «Όταν μου είπαν “Καμμένος – ΑΝΕΛ”, ένιωσα να με διαπερνάει ένα ρίγος»

«Πίσω από την πλάτη μου είχαν αποδεχτεί τη σκληρή λιτότητα» επεσήμανε ο Γιάνης Βαρουφάκης αναφερόμενος στα όσα έλαβαν χώρα, ενώ ακόμη ήταν στην κυβέρνηση. Παράλληλα, μίλησε και για το πως αισθάνθηκε όταν άκουσε ότι θα συνεργαστούν με τους ΑΝΕΛ.

«Κανένας δεν είχε αυταπάτες στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε σχολιάζοντας τα όσα έγιναν το πρώτο εξάμηνο της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης ΣΥΡΖΙΑ/ΑΝΕΛ, ο πρώην υπουργός Γιάνης Βαρουφάκης.

Μιλώντας στον «Θέμα 104.6», αναφερόμενος σε εκείνες τις ημέρες είπε για τον πρωθυπουργό, «ο Αλέξης Τσίπρας είναι ιδιαίτερα οξυδερκής. Κατάλαβε ακριβώς τι ήταν το παράλληλο σύστημα πληρωμών. Ο Αλέξης Τσίπρας, το μόνο που δεν είναι, είναι ανόητος».

«Αφέθηκα στη φαντασίωση ότι δεν μπορεί να είναι 42 χρονών άνθρωπος, δεν θα θέλει να περπατάει στους δρόμους της Αθήνας για 30,40,50 χρόνια με αστυνομική συνοδεία», είπε για τον Αλέξη Τσίπρα.

«Η αιχμή του δόρατος για τη μνημονιακή στροφή ήταν ο Γιάννης Δραγασάκης και ο Γιώργος Χουλιαράκης», είπε ο πρώην υπουργός.

Όπως είπε η 20η Φεβρουαρίου, ήταν όπως είπε μια εξαιρετική συμφωνία, «αλλά δεν έπρεπε να την έχω υπογράψει».

«Πίσω από την πλάτη μου είχαν αποδεχτεί τη σκληρή λιτότητα», λέει ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο, είπε ότι είχαμε μια συμφωνία, θα πάρει το υπ. Εθνικής Άμυνας και δεν θα πει κουβέντα. Όταν μου είπαν «Καμμένος -ΑΝΕΛ», ένιωσα να με διαπερνάει ένα ρίγος.

«Εκλιπαρώ και απειλώ ταυτόχρονα όλους. Θέλω πάρα πολύ να γίνει στρατοδικείο», είπε ο πρώην υπουργός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος αναφερόμενος στην συμφωνία των Πρεσπών είπε ότι έγινε για λάθος λόγους με καταστροφικό τρόπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.