Προειδοποίηση της Φ.Γεννηματά: «Εκτός ψηφοδελτίων όποιος παρεκκλίνει από τις ομόφωνες αποφάσεις του Συνεδρίου»

Προειδοποίηση της Φ.Γεννηματά: «Εκτός ψηφοδελτίων όποιος παρεκκλίνει από τις ομόφωνες αποφάσεις του Συνεδρίου»

Αυστηρή προειδοποίηση προς κάθε κατεύθυνση απηύθυνε η Φώφη Γεννηματά μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής, την πρώτη μετά το Συνέδριο.

Ο επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ διεμήνυσε πως στο συνέδριο υπήρξαν ομόφωνες αποφάσεις για όλα τα θέματα της πορείας του κόμματος και τη στρατηγική μας. «Οποιος διαφωνήσει με αυτές τις αποφάσεις και ακολουθήσει άλλη γραμμή τίθεται αυτομάτως εκτός ψηφοδελτίων» είπε σε αυστηρό τόνο.

Ως προς τις μετεκλογικές συνεργασίες επανέλαβε ότι «είναι σταθερή η θέση μας για αυτόνομο και ισχυρό Κίνημα Αλλαγής» και πρόσθεσε: «Παίρνουμε τρίτη εντολή με στόχο να καθίσουμε και τους δύο σε ένα τραπέζι για να συνεννοηθούμε σε ένα πρόγραμμα προοδευτικής κατεύθυνσης για τον τόπο».

Επιπλέον, η Φ. Γεννηματά τόνισε προς τους βουλευτές της ότι πρέπει να στηρίξουν «με πάθος τους περιφερειάρχες μας» εννοώντας ιδίως τους Απόστολο Κατσιφάρα στη Δυτική Ελλάδα και Σταύρο Αρναουτάκη στην Κρήτη καθώς «ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κρυφτεί πίσω από δύο δικούς μας υποψήφιους» όπως είπε.

Τέλος, σημείωσε την ανάγκη να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα των ευρωεκλογών καθώς «το παιχνίδι είναι μεγάλο, το ΚΙΝΑΛ έχει καλή πορεία», ενώ σε επίπεδο Ευρωσοσιαλιστών προέβλεψε ότι «μπορεί να πάει πολύ καλά ο Τίμμερμανς»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Σάββατο 20 Απριλίου, συγκαλείται η νέα Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ για την εκλογή του καθοδηγητικού οργάνου (Εκτελεστική Γραμματεία) και νέο γραμματέα που θα είναι εν νέου ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.