ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φ.Γεννηματά: «Καθαρή λύση στη χώρα είναι η άμεση προσφυγή στις κάλπες»

Φ.Γεννηματά: «Καθαρή λύση στη χώρα είναι η άμεση προσφυγή στις κάλπες»

«Καθαρή λύση στη χώρα είναι η άμεση προσφυγή στις κάλπες».

Το μήνυμα αυτό έστειλε η Φώφη Γεννηματά στην δήλωσή της μετά την ανακοίνωση της πρώτης εκτίμησης της Singular Logic με ενσωματωμένο το 10% της επικράτειας.

Όπως τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής που καταλαμβάνει την τρίτη θέση στις Ευρωεκλογές, «ο ελληνικός λαός μίλησε. Αποδοκίμασε τον κ. Τσίπρα και τις πολιτικές του».

Όσον αφορά το ΚΙΝΑΛ, η κυρία Γεννηματά τόνισε ότι «είναι ο εγγυητής για προοδευτικές εξελίξεις στη χώρα. Εξελίξεις που θα βάλουν οριστικά στο περιθώριο τους φασίστες».

Η δήλωση της Φώφης Γεννηματά έχει ως εξής:

«Ο Ελληνικός λαός μίλησε.

Αποδοκίμασε τον κ. Τσίπρα και τις πολιτικές του.

Ο κ. Τσίπρας ηττήθηκε και αποδείχτηκε χορηγός της δεξιάς.

Το Κίνημα Αλλαγής ενισχύεται, αποκτά νέα δυναμική στο κέντρο της πολιτικής σκηνής.

Το Κίνημα Αλλαγής είναι ο εγγυητής για προοδευτικές εξελίξεις στη χώρα.

Εξελίξεις που θα βάλουν οριστικά στο περιθώριο τους φασίστες.

Ευχαριστώ τους αγωνιστές της Δημοκρατικής Παράταξης που έδωσαν σήμερα αυτή τη δύναμη στο Κίνημα Αλλαγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάθε Έλληνας πολίτης νιώθει ότι καθαρή λύση για την χώρα, είναι η άμεση προσφυγή στις κάλπες.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.