K.Bελόπουλος: «Ήρθαμε για να μείνουμε»

K.Bελόπουλος: «Ήρθαμε για να μείνουμε»

O Κυριάκος Βελόπουλος και το κόμμα του «Ελληνική Λύση» εισέρχονται στο Ευρωκοινοβούλιο. Τι δηλώνει ο ίδιος στο Sputnik, για τη συνέχεια της προσπαθειάς του.

Η μεγάλη έκπληξη των φετινών ευρωεκλογών ακούει στο όνομα Κυριάκος Βελόπουλος, που όπως όλα δείχνουν, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, κερδίζει μια έδρα στο ευρωκοινοβούλιο, με το κόμμα του «Ελληνική Λύση».

«Ήρθαμε για να μείνουμε, κερδίσαμε την πρώτη μάχη. Έχουμε μια δεύτερη μάχη, ο πόλεμος συνεχίζεται. Για να μπορέσει να κυβερνήσει επιτέλους ένα κόμμα την Ελλάδα, που δεν έχει στάση δουλική απέναντι στη Δύση», επισήμανε στο Sputnik, ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης».

Απαντώντας για το αν ανέμενε το αποτέλεσμα, σχολίασε: «Το περίμενα γιατί δουλέψαμε πάρα πολύ. Δεν έχουμε σταματήσει ούτε λεπτό».

Ερωτηθείς για αυτά που πρέπει να περιμένουμε από αυτόν στο Ευρωκοινοβούλιο απαντά: «Τώρα έχουμε εθνικές εκλογές, συνεχίζουμε τον αγώνα και όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε σταδιακά».

Σε ενσωμάτωση του 77, 05% της καταμέτρησης των ψήφων ο Κυριάκος Βελόπουλος και η «Ελληνική Λύση» κέρδισε ποσοστό, που ανέρχεται στο 4,12% και 180.120 ψήφους.

Ο πρόεδρος της ελληνικής λύσης έχει μιλήσει παλιότερα στο Sputnik για «σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας», ενώ έχει ασκήσει αυστηρή κριτική στην τοποθέτηση αμερικανικών βάσεων στην Αλεξανδρούπολη και στην Καβάλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Από τη στιγμή που τοποθετούνται ξένες, αμερικανικές βάσεις σε Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, σημαίνει ότι η Βόρεια Ελλάδα είναι ορμητήριο του αμερικανικού και νατοϊκού παράγοντα, ουσιαστικά δηλαδή η Βόρεια Ελλάδα είναι μια περιοχή διαφορετική από την υπόλοιπη Ελλάδα», έχει τονίσει μεταξύ άλλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.