Η.Ψινάκης: «Σε 13 μόλις μέρες εκλογικής προσπάθειας για τις Ευρωεκλογές ήρθαμε 13οι σε όλη την Ελλάδα – Τα καταφέραμε»

Η.Ψινάκης: «Σε 13 μόλις μέρες εκλογικής προσπάθειας για τις Ευρωεκλογές ήρθαμε 13οι σε όλη την Ελλάδα – Τα καταφέραμε»

Με μια ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, ο Ηλίας Ψηνάκης πανηγυρίζει για το αποτέλεσμα και υπόσχεται να συνεχίσει μετά το 1% που πήρε το κόμμα ΠΟΛΙΤΕΣ με το οποίο κατέβηκε στις ευρωεκλογές.

Ο Ηλίας Ψηνάκης αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Για κάποιους το 13 δεν είναι ένας καλός αριθμός. Για όλους εμάς όμως στους ΠΟΛΙΤΕΣ, είναι ένας σπουδαίος αριθμός. Γιατί σε 13 μόλις μέρες εκλογικής προσπάθειας για τις Ευρωεκλογές ήρθαμε 13οι σε όλη την Ελλάδα. Τα καταφέραμε!

Ή καλύτερα εσείς τα καταφέρατε! Μετά από ένα πολύμηνο πόλεμο λάσπης και αποκλεισμού από τα ΜΜΕ, μία συστηματική προσπάθεια εξόντωσής μου, εσείς πήρατε την κατάσταση στα χέρια σας. Δεν ακούσατε κανέναν και σταθήκατε δίπλα μου, αληθινοί ήρωες. Μέσα σε ένα άρρωστο πολιτικό κατεστημένο, απέναντι στο σαμποτάζ ψηφοδελτίων μας σε πολλά εκλογικά κέντρα, αυτό είναι μια επανάσταση.

Το 1% που πήραν οι ΠΟΛΙΤΕΣ, είναι μια μεγάλη νίκη που σας ανήκει. Και τώρα; Τι κάνουμε από εδώ και πέρα; Η απάντηση είναι απλή. Έρχεται μέσα από τα χιλιάδες δικά σας μηνύματα. Αυτό που πετύχαμε έχει συνέχεια. Με εσάς δίπλα μου, με νέους ανθρώπους που σκέφτονται διαφορετικά, που δε μασάνε τα λόγια τους, που θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα, έχουμε πολλά να κάνουμε και πολλά να ταρακουνήσουμε. Οι ΠΟΛΙΤΕΣ είστε εσείς και κάποιοι, θέλουν δε θέλουν, ακούνε πλέον τη φωνή μας! Σας ευχαριστώ. Ηλίας Ψηνάκης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ακούνε πλέον τη φωνή μας! Σας ευχαριστώ. Ηλίας Ψηνάκης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.