ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορείς να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΚΙΝΑΛ: «Το πολιτικό πουλόβερ του ΣΥΡΙΖΑ ξηλώνεται»

ΚΙΝΑΛ: «Το πολιτικό πουλόβερ του ΣΥΡΙΖΑ ξηλώνεται»

Τις εκτιμήσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα συντριβής για τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές για την Ευρωβουλή και την αυτοδιοίκηση καταθέτουν κορυφαία στελέχη του Κινήματος Αλλαγής.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, τόνισε μιλώντας στη τηλεόραση του ALPHA ότι «ο κ. Τσίπρας έστειλε τον κ. Μητσοτάκη στα όρια της αυτοδυναμίας με αυτό το αποτέλεσμα το οποίο σήμερα παίρνει».

Πρόσθεσε ότι το ΚΙΝΑΛ θα είναι σε θέση να φτιάξει έναν πραγματικά προοδευτικό πόλο, με αρχές, ιδέες και αξίες. «Αυτό έχει τελειώσει, αυτοί που συγκυβερνούν τώρα με δεξιούς είναι η κα. Σβίγκου και ο ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς λέμε ότι η προεκλογική περίοδος θα είναι ευκαιρία να αναδείξουμε πραγματικά προοδευτικές προτάσεις για το σήμερα και το αύριο της πατρίδας μας», σημείωσε.

Ο κ. Χρηστίδης τόνισε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα είναι μία προσωπική ήττα του κυρίου Τσίπρα και αυτή την προσωπική ήττα θα τη δει να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο όλο το επόμενο διάστημα. «Από σήμερα απελευθερώνονται εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι από αυτό τον ψεύτικο διπολισμό. Οι εθνικές εκλογές θα έχουν ένα διακύβευμα και αυτό θα είναι το ποιος θα εκφράσει αυθεντικά τον προοδευτικό χώρο. Το δικό μας αποτέλεσμα θα είναι πολύ μεγαλύτερο και το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πολύ πιο κάτω», επεσήμανε ο ίδιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μαλέλης: Το πολιτικό πουλόβερ του ΣΥΡΙΖΑ ξηλώνεται
Την ίδια ώρα πρόσκληση στους προοδευτικούς πολίτες να συστρατευθούν με το Κίνημα Αλλαγής, απηύθυνε ο γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Σταμάτης Μαλέλης. Μιλώντας στο «ΤΗΕΜΑ FM», τόνισε: «Από σήμερα αλλάζει ο πολιτικός χάρτης. Το πολιτικό πουλόβερ του ΣΥΡΙΖΑ ξηλώνεται. Το Κίνημα Αλλαγής γίνεται πρωταγωνιστής των εξελίξεων. Καλούμε τους προοδευτικούς πολίτες να συσπειρωθούν και πάλι στη Δημοκρατική Παράταξη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.