ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Βόμβα» στο ΚΙΝΑΛ – Παραιτείται από ευρωβουλευτής ο Νίκος Ανδρουλάκης; (βίντεο)

«Βόμβα» στο ΚΙΝΑΛ – Παραιτείται από ευρωβουλευτής ο Νίκος Ανδρουλάκης; (βίντεο)

Την προσπάθεια επανεκκίνησης του Ποταμιού, η οποία όμως δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα για τον Σταύρο Θεοδωράκη, σχολίασε μέσα από την εκπομπή One Line ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Το Βήμα», Δημήτρης Χόνδρος.

Σύμφωνα με τον κ. Χόνδρο, ο μέχρι πρότινος επικεφαλής του κόμματος, έχει καταστήσει σαφές πως δεν θα κατέβει με άλλο κόμμα στις εκλογές, ενώ την ίδια στιγμή οι υπόλοιποι βουλευτές ενδέχεται να κινηθούν προς άλλα κόμματα, εφόσον πάντα το Ποτάμι δεν κατέβει στις εθνικές εκλογές.

Από την άλλη πλευρά, μιλώντας για το ΚΙΝΑΛ είπε πως «δεν χαμογελάνε, ούτε κλαίνε» για το ποσοστό των ευρωεκλογών. «Δική μου πληροφόρηση είναι ότι θα υπάρξει μια επαφή της Φώφης Γεννηματά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος θεωρείται ότι θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου» συμπλήρωσε.

Αλλά τη βόμβα ο κ. Χόνδρος την έριξε στο τέλος. Όπως αποκάλυψε υπάρχουν σοβαρές συζητήσεις να κατέβει στις εθνικές εκλογές ο Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος επανεξελέγη και μάλιστα πρώτος με περισσότερες από 115 χιλιάδες σταυρούς. Το ρεπορτάζ λέει ότι μπορεί να αφήσει τις Βρυξέλλες και να διεκδικήσει την ψήφο του ελληνικού λαού για το κοινοβούλιο.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.