ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νίκος Παπανδρέου, Γερουλάνος, Καμίνης, Σγουρός και Βαρδακαστάνης στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ

Νίκος Παπανδρέου, Γερουλάνος, Καμίνης, Σγουρός και Βαρδακαστάνης στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής χειρίζεται αποκλειστικά το θέμα του ψηφοδελτίου Επικρατείας και των θέσεων που έχουν απομείνει στις εκλογικές περιφέρειες. Στόχος της είναι ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς να παρατάξει στις εκλογές ότι καλύτερο διαθέτει.

Στο πλαίσιο αυτό, στη Χαριλάου Τρικούπη συζητούνται από στελέχη τα ονόματα του Γιάννη Σγουρού και του Παύλου Γερουλάνου που τα πήγαν εξαιρετικά καλά στην περιφέρεια Αττικής και τον δήμο Αθηναίων αντίστοιχα. Θέσεις στα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών θα βρουν και πρόσωπα από το ευρωψηφοδέλτιο που δεν πέτυχαν να εκλεγούν, εφόσον το επιθυμούν.

Τη σχετική απόφαση θα πάρουν από κοινού με τη Φώφη Γεννηματά. Ειδικά όσοι πήγαν ψηλά σε σταυρούς (Νίκος Παπανδρέου, Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Βαρδακαστάνης κα) έχουν προβάδισμα.

Σε ότι αφορά στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος ο Νίκος Ανδρουλάκης πηγές του κόμματος έλεγαν ότι τα θέματα αυτά τα χειρίζεται αποκλειστικά η πρόεδρος και για τη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία μαζί της.

Το πιθανότερο είναι τις ερχόμενες ημέρες να υπάρξει συνάντηση ή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι δε θα είναι υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη. Το όνομα του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι για πολλούς το ιδανικό για τη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόλις ολοκληρωθεί αυτό το παζλ η Φώφη Γεννηματά θα αποφασίσει και για περιπτώσεις που θα συμβάλλουν στην ανάγκη διεύρυνσης, καθώς υπάρχουν ενδιαφερόμενοι από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και της κεντρικής πολιτικής σκηνής (πχ από το Ποτάμι).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.