ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γιατί δεν «τα βρήκαν» Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και Νέα Δεξιά 

Γιατί δεν «τα βρήκαν» Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και Νέα Δεξιά 

Αρνητική κατάληξη είχαν οι συζητήσεις σε ηγετικό επίπεδο μεταξύ Νίκου Μιχαλολιάκου και Φαήλου Κρανιδιώτη καθώς οι διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν μεταξύ των δύο πλευρών απέβησαν άκαρπες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνητικοί ήταν οι συνεργάτες του Φαήλου Κρανιδιώτη και η Μαρίν Λεπέν.

Η αλήθεια είναι ότι ο Φαήλος Κρανιδιώτης δεν ήταν αρνητικός και το “σκεφτόταν” όπως ανέφερε χτες σε ρεπορτάζ του το pronews.gr. Ομως οι συνεργάτες του Φ.Κρανιδιώτη και η Μαρίν Λεπέν στην ομάδα της οποίας ανήκει αυτή τη στιγμή η “Νέα Δεξιά”, ήταν αρνητικοί.

Πλέον είναι βέβαιο πως η “Νέα Δεξιά” θα μείνει εκτός κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης ενώ μετά την αποτυχία της στις Ευρωεκλογές είναι άγνωστο και το μέλλον του κόμματος.

Πριν λίγο τις πληροφορίες αυτές επιβεβαίωσε ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο επικεφαλής της Νέας Δεξιάς, υπήρξε πρόταση για συγκρότηση εκλογικού συνασπισμού με την Χρυσή Αυγή-Λαϊκό Σύνδεσμο, η οποία ωστόσο δεν είχε θετική κατάληξη.

«Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται σε πρόταση της Χρυσής Αυγής προς την ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ για την συγκρότηση εκλογικού συνασπισμού εν όψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών, η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ ενημερώνει τους πολίτες πως πράγματι μας έγινε τέτοια πρόταση, την οποία αρνηθήκαμε» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.



Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.