ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ναι σε συνεργασίες, αλλά όχι στον Βαρουφάκη»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ναι σε συνεργασίες, αλλά όχι στον Βαρουφάκη»

Οι πολίτες με την ψήφο τους έστειλαν πολλά μηνύματα, δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Εμφανίστηκε αισιόδοξη εν όψει των εθνικών εκλογών, ενώ είπε πως το κόμμα της βρίσκεται σε μια δημιουργική εγρήγορση.

Είπε πως «είναι σημαντικό και σπουδαίο να εισέλθουμε στη Βουλή για να κάνουμε Αντιπολίτευση», συμπληρώνοντας ότι με την πολιτική της αντιστέκεται σε ό,τι συμβαίνει στη χώρα τα τελευταία 9 χρόνια.

Προανήγγειλε πως την επόμενη εβδομάδα σε συνέντευξη Τύπου θα δώσει το στίγμα της πολιτικής του κόμματος.

Αν και τάχθηκε υπέρ των συνεργασιών, ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν γίνεται με την εκλογική ιδιοτέλεια να μπει στη Βουλή, κλείνοντας την πόρτα σε συνεργασία με τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Για τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ έκανε λόγο για παλαιοκομματικές μεθόδους υπολογισμών και σχεδιασμών που στόχο έχουν να κοροϊδέψουν τους πολίτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται, πάντως, ότι πρώτος ο Βαρουφάκης είχε απορρίψει κάθε ιδέα συμπόρευσης με την Πλεύση Ελευθερίας και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.