ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτό το υπουργείο ονειρεύεται ο Θάνος Ασκητής (βίντεο)

Αυτό το υπουργείο ονειρεύεται ο Θάνος Ασκητής (βίντεο)

Το όραμά του για ένα νέο υφυπουργείο περιέγραψε ο καθηγητής Ψυχιατρικής και υποψήφιος βουλευτής Β΄Αθηνών του ΚΙΝΑΛ, Θάνος Ασκητής.

Ο υποψήφιος βουλευτής, καλεσμένος στο onetv.gr μίλησε για την σεξουαλική ζωή των Ελλήνων, η οποία όπως σημείωσε στην μεταμνημονιακή περίοδο, εξακολουθεί να δοκιμάζεται καθώς η γκρίνια και ανεργία, εξακολουθεί να υπάρχει μέσα στα ελληνικά σπίτια.

Έτσι, όπως είπε, όραμά του είναι η δημιουργία ενός υπουργείου Οικογένειας, το οποίο χωρίς οπισθοδρομικό τρόπο και έχοντας ως βασικούς πυλώνες την Παιδεία και την Υγεία, θα εκπαιδεύει τους γονείς προκειμένου να διαμορφωθεί η αντίληψη ότι κοινωνική παιδεία ξεκινά από το σπίτι.

Παράλληλα, ο κ. Ασκητής, έκανε λόγο για κυριαρχία του σεξισμού τα προσεχή χρόνια, ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας για τη σημασία τις σεξουαλικής επαφής σε ένα ζευγάρι, πως αν αφαιρεθεί αυτή από τη σχέση, οι άνθρωποι χάνουν το 45% της συνολικής επικοινωνίας από τη ζωή τους. Ο ίδιος, ανέλυσε τους λόγους που η κρίση οδήγησε στη δημιουργία ανθρώπων που φοβούνται να εκφραστούν, να επικοινωνήσουν και να αγαπήσουν και πως τα social media και το Διαδίκτυο αποτέλεσε την «εύκολη διαφυγή» από μια δύσκολη και επίπονη καθημερινότητα.

Επίσης, μιλώντας για την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα στον Δυτ.Τομέα της Β΄Αθηνών με το ΚΙΝΑΛ, ο κ. Ασκητής εξήγησε πως επέλεξε την Δυτική Αθήνα γιατί αντιπροσωπεύει όλη την Ελλάδα. Σχολιάζοντας τέλος την απομάκρυνση Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ, ο κ. Ασκητής υποστήριξε πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ένας πολιτικός με βαρύτητα και πρωταγωνιστική ταυτότητα, που έχει θέση στο κόμμα, όμως οι αποφάσεις της προέδρου του δεν θα πρέπει να αμφισβητηθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.