Ο.Κωνσταντινόπουλος σε Φ.Γεννηματά: «Ξεκαθάρισε τι θα κάνουμε μετεκλογικά – Όπως πήρες καθαρή απόφαση για Βενιζέλο»

Ο.Κωνσταντινόπουλος σε Φ.Γεννηματά: «Ξεκαθάρισε τι θα κάνουμε μετεκλογικά – Όπως πήρες καθαρή απόφαση για Βενιζέλο»

Να ξεκαθαρίσει το ΚΙΝΑΛ το θέμα των μετεκλογικών συνεργασιών ζήτησε από την Φώφη Γεννηματά ο βουλευτής Αρκαδίας του κόμματος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος παίρνοντας τον λόγο στην κοινή συνεδρίαση Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Π.Γ. επεσήμανε ότι το ΚΙΝΑΛ πρέπει να απαντά στα ερωτήματα που τίθενται από τον κόσμο, για παράδειγμα, τι θα γίνει μετά τις εκλογές.

Όπως είπε η πίεση θα γίνεται ολοένα και πιο ασφυκτική από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για να απαντηθεί το ερώτημα και πρότεινε να καταλήξουν σε μια στρατηγική και να υπάρχει από όλους ενιαία απάντηση: Είτε να συγκυβερνήσουμε, είτε να δώσουμε ψήφο ανοχής, είτε να μείνουμε στην αντιπολίτευση, πρέπει να έχουμε μια πιο σαφή απάντηση. «Πρέπει να έχουμε καθαρή σχέση με τη κοινωνία» είπε.

Απευθυνόμενος στην Φώφη Γεννηματά σημείωσε: «Όπως, πρόεδρε, πήρες μια καθαρή απόφαση έναντι του Βενιζέλου και θα αξιολογηθείς γι’ αυτήν, έχεις την ευθύνη να πάρεις σήμερα και μια τέτοια απόφαση για την οποία θα αξιολογηθούμε όλοι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος επεσήμανε ότι το ΚΙΝΑΛ έχει ένα υπαρξιακό ζήτημα να αντιμετωπίσει: «Η ΝΔ θέλει να μας πάρει τον κόσμο και ο ΣΥΡΙΖΑ να μας πάρει το σπίτι». «Αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί πρέπει να υπάρξει στιβαρή και σοβαρή αντιμετώπιση από το ΚΙΝΑΛ για μια σειρά από κορυφαία ζητήματα» είπε και ζήτησε να δεσμευτεί το κίνημα

  • Οτι δεν θα παίξουμε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας
  • Οτι θα αλλάξουμε την απλή αναλογική με το εκλογικό σύστημα που το ΚΙΝΑΛ προτείνει (σε εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές)
  • Θα στηρίξουμε την επόμενη κυβέρνηση στην ΕΕ για να διαπραγματευτούμε μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.