ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Βόμβες» Π.Λαφαζάνη: Αυτός είναι ο «Ρασπούτιν» – «Έζησα τον Βαρουφάκη είναι…» – Τι είπε για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Βόμβες» Π.Λαφαζάνη: Αυτός είναι ο «Ρασπούτιν» – «Έζησα τον Βαρουφάκη είναι…» – Τι είπε για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Τον «Ρασπούτιν» στον οποίο αναφέρεται η αντιπολίτευση όταν η συζήτηση καταλήγει στην υπόθεση Novartis, κατονόμασε ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στα «Ακραία Φαινόμενα» του ΣΚΑΪ.

Σε ερώτηση για τον «Ρασπούτιν» στην κυβέρνηση, ο επικεφαλής της ΛΑΕ είπε χωρίς να μασήσει τα λόγια του: «Ο κύριος Παπαγγελόπουλος είναι ο Ρασπούτιν».

Παράλληλα, χαρακτήρισε παθολογικά μυθομανή τον Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ επανέλαβε ότι με την πολιτική ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ η χώρα δεν πρόκειται να βγει από την κρίση.

«Ο κ. Βαρουφάκης, δεν το λέω τώρα το έλεγα όταν ήταν ακόμα υπουργός Οικονομικών, είναι άνθρωπος του συστήματος 100%, είναι ο άλλος Τσίπρας, είναι παθολογικά μυθομανής. Τον έζησα εγώ τους 5-6 μήνες της διακυβέρνησης. Είναι ο άνθρωπος που ξεκίνησε τα μνημόνια».

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και οι άλλες αντιμνημονιακές δυνάμεις είναι άλλη υπόθεση. Σε αυτές κάναμε πρόταση συνεργασίας. Η αλαζονική αυτάρκεια δεν είναι για το καλό του τόπου», συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχουμε πολιτικές συμμορίες εδώ. Δεν έχουμε κόμματα. Έχουμε πολιτικούς καταληψίες του κράτους. Τώρα φεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταλάβει το κράτος. Δεκάδες χιλιάδες διορισμούς υπαλλήλων, παρα-υπαλλήλων, συμβούλων. Έλεος πια, έλεος! Διαμοιράζουν τα χρήματα και διαμορφώνουν ένα κομματικό στρατό. Και από εκεί και πέρα κάνουν πελατειακές σχέσεις με τους ημέτερους επιχειρηματίες», συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.