ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ.Βαρουφάκης: «Και δικό μου λάθος που εμπιστεύτηκα τον Τσίπρα»

Γ.Βαρουφάκης: «Και δικό μου λάθος που εμπιστεύτηκα τον Τσίπρα»

Απάντηση στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ για τον ίδιο δίνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης επισημαίνοντας ότι η απόφαση για ρήξη με τους θεσμούς ήταν κοινή και όχι προσωπική του απόφαση.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός σπάζοντας το εμπάργκο στον τηλεοπτικό σταθμό που ο ίδιος είχε επιβάλει αναφέρθηκε στον επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 σημειώνοντας ότι έκανε λάθος που τον εμπιστεύτηκε.

Βαρουφάκης: Και δικό μου λάθος που εμπιστεύτηκα τον Τσίπρα
«Για μια φορά συμφωνούμε με τον πρωθυπουργό. Αυτός έκανε λάθος επιλογή με ‘μένα κι εγώ έκανα λάθος επιλογή που επέλεξα να εμπιστευτώ τον κ. Τσίπρα» ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ο πρόεδρος του ΜέΡΑ25 επεσήμανε ακόμη ότι «ο κ. Τσίπρας έχει κάνει λάθος στρατηγική επιλογή για να δικαιολογήσει τη συνθηκολόγηση» και πρόσθεσε: «Είχε επιλογή να δηλώσει αφελής ή να δηλώσει ένοχος. Δηλώνει αφελής. Δεν είναι αφελής σας διαβεβαιώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Χαμένη ψήφος η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ»
«Προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Είχαμε επιλέξει να προβούμε σε ρήξη με τους δανειστές. Κατεβήκαμε στον λαό με πολύ καθαρή θέση ότι προαπαιτούμενο είναι το κούρεμα. Όταν έχεις πτωχεύσει χρειάζεσαι κούρεμα χρέους, και όλα τα κόμματα έπρεπε να συμφωνήσουμε σ’ αυτό», συνέχισε ο Γιάνης Βαρουφάκης. Καταληκτικά, την ίδια ώρα επέμεινε στη στρατηγική της ρήξης λέγοντας ότι «αν η ρήξη μας βγάλει από το ευρώ θα είναι επιλογή μας», ενώ αποκάλεσε χαμένη την ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.