ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Ζ.Κωνσταντοπούλου προσκαλεί τον Γ.Βαρουφάκη να της δώσει το «στικάκι» των συνομιλιών

Η Ζ.Κωνσταντοπούλου προσκαλεί τον Γ.Βαρουφάκη να της δώσει το «στικάκι» των συνομιλιών

Νέα πρόσκληση στον Γ.Βαρουφάκη να δώσει σε εκείνη τις συνομιλίες των συνεδριάσεων του 2015 στο Eurogroup για να τις δημοσιεύσει, απηύθυνε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Γ.Βαρουφάκη εκτιμώντας ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών «για κάποιο λόγο φοβάται.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή η πρώην πρόεδρος της Βουλής είπε πως είναι σίγουρη πως είναι απολύτως νόμιμη η δημοσιοποίηση των εν λόγω ντοκουμέντων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τον προσκαλώ να μου δώσει εμένα το στικάκι αφού προφανώς για κάποιοι λόγο φοβάται να το δημοσιοποιήσει ή δε θέλει ή ζυγίζει τις ευθύνες. Εγώ είμαι πεπεισμένη ότι η δημοσιοποίηση αυτών των ντοκουμέντων είναι απολύτως νόμιμη διότι αποτελούν την καταγραφή επισήμων συνομιλιών στο πλαίσιο της ΕΕ δεν θα έπρεπε κανείς να τις θεωρεί μυστικές ή απόρρητες, πολύ λιγότερο που αποτέλεσαν τη βάση του εκβιασμού και του στραγγαλισμού της χώρας», τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.