ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέα «βέλη» Ζ.Κωνσταντοπούλου σε ΣΥΡΙΖΑ: «Μετέτρεψε την κυβέρνηση σε μαγαζί» (βίντεο)

Νέα «βέλη» Ζ.Κωνσταντοπούλου σε ΣΥΡΙΖΑ: «Μετέτρεψε την κυβέρνηση σε μαγαζί» (βίντεο)

Νέα επίθεση προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, εξαπέλυσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης.

«Η κυβέρνηση Τσίπρα λειτουργούσε ως εγκληματική οργάνωση», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Κωνσταντόπουλου, η οποία επισήμανε ότι για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι «έφτασαν στο σημείο να διαπραγματεύονται τη λίστα Λαγκάρντ», ενώ μίλησε για «πολύ σκοτεινό παρασκήνιο» και ότι μετέτρεψαν «την κυβέρνηση σε μαγαζί».

«Επειδή πάλεψα για τη λίστα Λαγκάρντ μου είναι αδιανόητο να παζαρεύει με έναν εκ των βασικών εμπλεκομένων και να τη διαπραγματεύεται με έναν εκ των κορυφαίων υπουργών, τον κ. Παππά» ανέφερε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας η οποία υποστήριξε ότι για το συγκεκριμένο ζήτημα «θα πρέπει να συσταθεί προανακριτική επιτροπή της Βουλής». Η κα. Κωνσταντοπούλου, όμως, δεν έμεινε μόνο σ’ αυτά. Άσκησε κριτική και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή δεν θέλησε, όπως ανέφερε, «να βάλει στο κάδρο» τον Αλέξη Τσίπρα.

«Αποδεικνύεται ότι δεν ήταν ορθή επιλογή να εξαιρέσει ο κ. Μητσοτάκης από τη διερεύνηση τον κ. Τσίπρα… Εδώ αποδεικνύεται ένα παρακράτος με ποινικά κολάσιμες πράξεις» ισχυρίσθηκε. Όπως πρόσθεσε αυτές οι συμπεριφορές συνιστούν κατάχρηση εξουσίας και παραβιάζουν το Σύνταγμα.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.