ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

ΑΚΚΕΛ: Η Επιτροπή Αγώνα κατά της επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου να απαρτίζεται από το σύνολο της κοινωνίας

ΑΚΚΕΛ: Η Επιτροπή Αγώνα κατά της επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου να απαρτίζεται από το σύνολο της κοινωνίας

Η Επιτροπή Αγώνα κατά της επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου να απαρτίζεται από φορείς, δημότες και από το σύνολο της κοινωνίας, τονίζει το ΑΚΚΕΛ.

Πιο συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του αναφέρει:

«Η Επιτροπή Αγώνα κατά της επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου αλλά και της δημιουργίας νέων δομών στον Έβρο, δεν μπορεί να αποτελείται αποκλειστικά από τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων διότι οι περισσότεροι είναι κομματικά στελέχη. Είναι βέβαιο ότι δέχονται πιέσει από τα κόμματα στα οποία ανήκουν για να μην αντιδράσουν.

Ήδη οι τρεις βουλευτές της ΝΔ και η ΝΔ, όπως μαθαίνουμε, καταλαβαίνουν ότι με τις εμμονές Μηταράκη θα χάσουν ακόμη ένα γαλάζιο προπύργιο. Εκλογές έρχονται, θα κάνουν ότι υποχωρούν και μετά τις εκλογές (αν κερδίσουν) θα επιστρέψουν με ΜΑΤ και Αστυνομία όπως έκαναν στα νησιά, ώστε να πραγματοποιήσουν τα άνομα σχέδια τους για τα οποία έχουν διαταχθεί από το εξωτερικό.

Προσοχή λοιπόν δεν πρόκειται περί λευκού καπνού όπως άφησαν να διαρρεύσει οι τρεις βουλευτές του Έβρου αλλά για αναδίπλωση και αναβολή μέχρι τις εκλογές. Στον Έβρο έχουμε μάθει να ζούμε με τον εχθρό απέναντι, δεν εφησυχάζουμε, δεν χαλαρώνουμε και προπάντων δεν τους πιστεύουμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Επιτροπή Αγώνα θα πρέπει να απαρτίζεται από φορείς, ομάδες, δημότες και από το σύνολο της κοινωνίας. Ανοιχτή πρόταση προς όλους, έχουμε αγώνες μπροστά μας και δεν υπάρχει περιθώριο άλλων λαθών, ούτε χώρος διαπραγματεύσεων και συνομιλιών κάτω από το τραπέζι. Οι Εβρίτες αλλά και όλοι οι Έλληνες πρέπει να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τα τεκταινόμενα στην πρώτη γραμμή των συνόρων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.