ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΚΚΕΛ: Ο Μητσοτάκης ή ο Μηταράκης έχει ευθύνη για το ΚΥΤ Φυλακίου στον Έβρο;

ΑΚΚΕΛ: Ο Μητσοτάκης ή ο Μηταράκης έχει ευθύνη για το ΚΥΤ Φυλακίου στον Έβρο;

Δελτίο Τύπου για τις ευθύνες που αναλογούν και σε ποιον για το ΚΥΤ στο Φυλάκιο του Έβρου εξέδωσε το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ.

«Το ΑΚΚΕΛ διαπιστώνει ότι εξελίσσεται μία προσπάθεια θωράκισης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από τις πολιτικές και ποινικές ευθύνες που συσσωρεύονται λόγω της πολιτικής που ο ίδιος προωθεί για επέκταση του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο Έβρου. Όπως δημοσιοποιήσαμε, τόσο οι κ.κ. Μητσοτάκης, Χρυσοχοΐδης κλπ και τοπικά οικονομικά συμφέροντα βάζουν τον κ. Μηταράκη για να δέχεται τις βολές και να παραμένουν αυτοί στο απυρόβλητο.

Το ΑΚΚΕΛ ξεκαθαρίζει ότι η απόφαση για την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου είναι σαφέστατα πολιτική απόφαση της κυβέρνησης ΝΔ και του Μητσοτάκη. Ο Μηταράκης είναι απλά εκτελεστικό όργανο που Μητσοτάκη, που σίγουρα για τη ΝΔ κάνει άψογα την δουλειά του και για αυτό ο Μητσοτάκης δεν τον αντικατέστησε στον τελευταίο ανασχηματισμό.

Στον Έβρο συμβαίνει το εξής παράδοξο, όλοι βρίζουν τον Μηταράκη και θέλουν στο απυρόβλητο τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη, έχουν εξαπολύσει τα γνωστά κομματόσκυλα να κράζουν και να επηρεάζουν ότι το θέμα της επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου δεν είναι πολιτικό. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας πείσουν ότι τελικά φταίει το σαμάρι (Μηταράκης) και όχι το γαϊδούρι (Μητσοτάκης). Ο Μηταράκης από τα λίγα που μάθαμε από την τελευταία τηλεδιάσκεψη δήλωσε ότι θα ενημερώσει τον πρωθυπουργό για όλα όσα ειπώθηκαν και θα απαντήσει. Ο Μητσοτάκης όχι μόνο γνωρίζει τα πάντα για τα τεκταινόμενα στον Έβρο, αλλά με διαταγές από το εξωτερικό είναι εμπνευστής του σχεδίου εποικισμού του Έβρου με μετανάστες. Κάποιοι συνεχίζουν να μαστιγώνουν το σαμάρι ώστε να δώσουν συγχωροχάρτι στο γαϊδούρι. Και όσοι δεν θέλουν να καταλάβουν ότι το θέμα είναι 100% πολιτικό, να τους θυμίσω ότι ο μέγας Αριστοτέλης έλεγε ότι η ειδοποιός διαφορά μας με τα ζώα είναι η πολιτική.

Το ΑΚΚΕΛ έχει ήδη δημοσιεύσει (και ενημερώσει μέχρι και τους Μητροπολίτες της Θράκης) ότι «ο κ. Μηταράκης λειτουργεί ως διεκπεραιωτής συμφερόντων τρίτων από κύκλους γύρω από ΜΚΟ μέχρι και για τοπικά οικονομικά συμφέροντα που κερδίζουν από την λειτουργία και την επέκταση των εγκαταστάσεων του ΚΥΤ Φυλακίου. Όπως είναι γνωστό και ευρύτερο θέμα συζήτησης, η κυβέρνηση έβαλε μπροστάρη τον κ. Μηταράκη για να καλυφθούν άλλοι. Πολιτικά και νομικά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτά για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.