ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στον Άρειο Πάγο ο Γιώργος Τράγκας – Κατέθεσερ ιδρυτική δήλωση για το κόμμα «Κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων» (βίντεο)

Στον Άρειο Πάγο ο Γιώργος Τράγκας – Κατέθεσερ ιδρυτική δήλωση για το κόμμα «Κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων» (βίντεο)

Στον Άρειο Πάγο βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας προκειμένου να καταθέσει στον Εισαγγελέα την ιδρυτική δήλωση του κόμματος του «Κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων».

Στο πλευρό του Γιώργου Τράγκα βρισκόταν -μεταξύ άλλων στελεχών- ο πρώην Υφυπουργός Εργασίας, Νίκος Νικολόπουλος που έχει ενταχθεί στο κόμμα του.

Στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου γνωστοποιήθηκαν το όνομα, το έμβλημα και η έδρα του πολιτικού κόμματος. Παράλληλα, υποβλήθηκε ο φάκελος με το καταστατικό και την ιδρυτική του διακήρυξη, που είναι υπογεγραμμένα από διακόσιους, και πλέον, πολίτες με δικαίωμα ψήφου.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατάθεσης της ιδρυτικής δήλωσης του κόμματος «Κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων», ο επικεφαλής του Γιώργος Τράγκας έκανε δηλώσεις στην κάμερα του PRONEWS.

Στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου γνωστοποιούνται το όνομα, το έμβλημα και η έδρα του πολιτικού κόμματος και υποβάλλονται το καταστατικό ή η ιδρυτική του διακήρυξη, που υπογράφονται από διακόσιους, τουλάχιστον, πολίτες με δικαίωμα ψήφου.

Δηλώσεις του Νίκου Νικολόπουλου στο pronews.gr:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.