Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανακοινώνει σήμερα το απόγευμα τη δημιουργία πολιτικής κίνησης, με την ονομασία «Εθνική Συμφωνία».

Η ανακοίνωση της κίνησης θα γίνει στις 6 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Στράτος Βασιλικός», στην οδό Μιχαλακοπούλου. Ο ίδιος απευθύνει προσκλητήριο σε όποιον βρίσκεται εκτός ΝΔ και κινείται στον φιλελεύθερο-πατριωτικό χώρο.

Σύμφωνα με το πηγές από το περιβάλλον του ανεξάρτητου βουλευτή, «καλεσμένο στην εκδήλωση είναι όλο το πατριωτικό τόξο, δεξιά της ΝΔ, ολόκληρος ο φιλελεύθερος πατριωτικός χώρος, απόστρατοι, ορθόδοξοι και σκεπτόμενοι πολίτες». Ανάμεσα στους καλεσμένους αναμένονται οι Φαήλος Κρανιδιώτης και Θάνος Τζήμερος, καθώς και πρώην στελέχη της ΝΔ, όπως ο Νίκος Καραχάλιος.

Ανακοίνωση Εθνικής Συμφωνίας

«Την Τρίτη 5 Απριλίου 2022, Παγκόσμια Ημέρα Συνείδησης, στις 18:00 στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos, στην οδό Μιχαλακοπούλου 114, ο ανεξάρτητος βουλευτής Α’ Αθήνας Κωνσταντίνος Μπογδάνος, θα ανακοινώσει την πολιτική κίνηση «ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σκοπός της ΕΣΥ είναι λειτουργήσει ως προσκλητήριο προς το σύνολο του φιλελεύθερου πατριωτικού χώρου,, που στην Ελλάδα υπάρχει κοινωνικά και λείπει πολιτικά, ώστε αυτός να βρει ενιαία κομματική έκφραση, με ευρωατλαντικό προσανατολισμό και αστικά χαρακτηριστικά, εν όψει των επόμενων εκλογών».