Έκκληση του Θ. Παπαχριστόπουλου των ΑΝΕΛ να ψηφίσει τον εκλογικό νόμο το ΚΚΕ

Έκκληση του Θ. Παπαχριστόπουλου των ΑΝΕΛ να ψηφίσει τον εκλογικό νόμο το ΚΚΕ

«Έκκληση αγωνίας», όπως τη χαρακτήρισε, έκανε στο ΚΚΕ να ψηφίσει τον εκλογικό νόμο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο κ. Παπαχριστόπουλος πρότεινε να καταργηθούν οι θέσεις των 12 βουλευτών Επικρατείας καθώς, όπως ανέφερε, είναι μια ρουσφετολογική διάταξη για τους αρχηγούς των κομμάτων.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ έκανε λόγο για «μιντιακή δικτατορία η οποία αποτελείται από 100 οικογένειες που τις εκφράζουν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, και έως τώρα ανεβοκατέβαζε κυβερνήσεις και υπουργούς».

«Οι Μαυρίκος και Μουσάς ήταν πταίσματα μπροστά σε αυτούς», είπε χαρακτηριστικά.

Εξαπέλυσε επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας πως «έχει πάθει μετάλλαξη και παρασύρεται από τους ακροδεξιούς του κόμματος του που του λένε να ζητάει την παραίτηση της κυβέρνησης»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.