ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

T.Κουίκ: «Για εθνικούς λόγους το όριο εισόδου στη Βουλή δεν μπορεί να πάρει κάτω από 2,5%»

T.Κουίκ: «Για εθνικούς λόγους το όριο εισόδου στη Βουλή δεν μπορεί να πάρει κάτω από 2,5%»

«Το θέμα του ορίου, δεν έχει να κάνει με πόσα κόμματα θα μπουν ή όχι στη Βουλή, αλλά με τα εθνικά γνωστά θέματα. Τα αυτονόητα» ανέφερε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ σε σημερινή του συνέντευξη σε καθημερινή εφημερίδα, ερωτηθείς σχετικά με το θέμα του ορίου εισδοχής στην Βουλή. 

Εξειδικεύοντας ο κ. Κουίκ, σημείωσε πως στην περιοχή της Θράκης, «το όριο ασφαλείας είναι αναμφίβολα το 2,5%. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουμε ζητήσει το 3%, αλλά επαναλαμβάνω ότι το «όριο ασφαλείας» είναι το 2,5%. Το έχω συζητήσει με ανθρώπους του πολιτικού πεδίου, που ξέρουν τα πράγματα. Το συζητούσα πρόσφατα και με τον κ. Φώτη Κουβέλη. Ήθελα να πάρω την άποψη του. Το κουβέντιασα σε μία τυχαία συνάντηση και με βουλευτή του ΚΚΕ» είπε ο κ. Κουίκ, προσθέτοντας ότι «για εμάς και ως κυβέρνηση και ως ΑΝΕΛ, το θέμα του ορίου δεν μπαίνει σε επίπεδο «δούναι και λαβείν» με τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ο υφυπουργός εξήγησε ότι «είναι μια αντικειμενική ανάγκη, να βρούμε ένα όριο, που να εξυπηρετεί και την απεικόνιση πρόθεσης του λαού μέσα στη Βουλή και δεν είναι «αλισβερίσι», για να το πω έτσι με μια λέξη πιο δημοσιογραφική». Ο ίδιος απέκλεισε το ενδεχόμενο το όριο εισόδου στην Βουλή να κατέβει κάτω από το 2,5% («δεν μπορούμε για εθνικούς λόγους» σημείωσε», προσθέτοντας ότι το όριο του 2,5% «διασφαλίζει απόλυτα τα εθνικά μας θέματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση προσφυγής στις κάλπες το φθινόπωρο, τονίζοντας ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν το 2019.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.