ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μανταλένα Παπαδοπούλου :«Θα πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη αντιπροσωπευτικότητα»

Μανταλένα Παπαδοπούλου :«Θα πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη αντιπροσωπευτικότητα»

«Πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο ζήτημα, που πρέπει να βλέπει κανείς από τρεις πλευρές, τη νομική, την ανθρωπιστική και τη γεωπολιτική. Καλό είναι, όσοι ανήκουμε στο πολιτικό προσωπικό της χώρας, να αφήσουμε να εξελιχθούν οι διαδικασίες που προβλέπει το νομικό μας σύστημα», δήλωσε, ερωτηθείσα για τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που πέρασαν στο ελληνικό έδαφος, η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, σε συνέντευξή της.

Σχετικά με τον εκλογικό νόμο, η κ. Παπαδοπούλου ανέφερε ότι υπάρχει αίτημα στην ελληνική κοινωνία για την αλλαγή του, τονίζοντας  ότι «θα πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη αντιπροσωπευτικότητα, που είναι και η ουσία της Δημοκρατίας».

«Το γεγονός ότι δύο κόμματα με διαφορετικές ιδεολογικές καταβολές, τις οποίες παραμέρισαν, συμφωνούν στα μείζονα ζητήματα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, δείχνει πως υπάρχει η δυνατότητα συγκλίσεων. Η τάση που υπήρχε παλαιότερα για μονοκομματικές κυβερνήσεις έχει αλλάξει. Ο ελληνικός λαός ζητά συγκλίσεις» υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Δεν θεωρούμε ότι το “δωράκι” των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα είναι αυτό που μπορεί να εξασφαλίσει τη σταθερότητα, αλλά οι συγκλίσεις».

Σημειώνεται ότι η κ. Παπαδοπούλου δήλωσε πως οι ΑΝΕΛ θεωρούν ότι πρέπει να παραμείνει το 3% ως όριο εισόδου των κομμάτων στη Βουλή, για εθνικούς λόγους.

«Όσον αφορά τις τηλεοπτικές άδειες, υπάρχει μία συγκεκριμένη διαφημιστική πίτα, όπως δείχνουν σχετικές μελέτες», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, συμπληρώνοντας ότι «υπάρχει ένας διαγωνισμός σε εξέλιξη, που δεν απέκλεισε κανέναν εκ προοιμίου». «Θα πρέπει, επιτέλους, να μπει τέλος στο καθεστώς της ανομίας 25 ετών. Θα πρέπει να υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για τη λειτουργία βιώσιμων σχημάτων, να προβλέπεται συγκεκριμένος αριθμός εργαζομένων και να αποπληρώνονται τα δάνεια στις τράπεζες. Στα πρακτικά της επιτροπής της Βουλής, που εξετάζει τη δανειοδότηση κομμάτων και μέσων ενημέρωσης, μπορεί να δει κανείς ότι υπάρχουν δάνεια που δεν εξοφλούνται από ορισμένα κανάλια», συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν είναι πίσω από κανένα σχήμα που διεκδικεί τηλεοπτική άδεια. Ο κ. Θεοδωράκης, που προβαίνει σε τέτοιου είδους “καταγγελίες”, ίσως κρίνει εξ’ ιδίων τα αλλότρια», κατέληξε η εκπρόσωπος του κόμματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.