ΑΝ. ΕΛ.: «Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση κουκουλοφόρων εναντίον του Διοικητή της Τροχαίας Αθηνών»

ΑΝ. ΕΛ.: «Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση κουκουλοφόρων εναντίον του Διοικητή της Τροχαίας Αθηνών»

Τον αποτροπιασμό τους εκφράζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για την επίθεση στο δοικητή της Τροχαίας Γιώργος Διαμαντόπουλο.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκφράζουμε τον έντονο αποτροπιασμό μας και καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη και τραμπούκικη επίθεση κουκουλοφόρων εναντίον του Διοικητή της Τροχαίας Αθηνών κ. Γιώργου Διαμαντόπουλου. Τέτοιου είδους φασιστικές συμπεριφορές είναι απαράδεκτες σε μια Δημοκρατία και δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές» είπε η εκπρόσωπος του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Ο κ. Διαμαντόπουλος δέχθηκε επίθεση από αντιεξουσιαστές στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Μπενάκη. Ο αστυνομικός διευθυντής βρέθηκε αιμόφυρτος μέχρι να βοηθήσουν δυνάμεις που βρίσκονταν στην περιοχή και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για εξετάσεις και παροχή των πρώτων βοηθειών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.