ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΑΝΕΛ: «Υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα αυτά που είπε ο Κ.Μητσοτάκης»

ΑΝΕΛ: «Υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα αυτά που είπε ο Κ.Μητσοτάκης»

Για υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα από μεριάς του Κυριάκου Μητσοτάκη, έκανε λόγο η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, με αφορμή τη συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Πολύ πρόωρα ο κ. Μητσοτάκης άρχισε να μοιράζει υποσχέσεις! Προφανώς, γιατί ο πολιτικός του λόγος δεν χαίρει της παραμικρής αξιοπιστίας από την συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού και ο ίδιος δεν μπορεί να πείσει για τις πραγματικές προθέσεις του, ούτε καν τα στελέχη και τους απλούς ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας» δήλωσε συγκεκριμένα.

«Οι υποσχέσεις που έδωσε είναι χωρίς κανένα αντίκρισμα. Ο σημερινός αρχηγός της ΝΔ κρύβει επιμελώς πίσω από νεφελώδεις διακηρύξεις τις πραγματικές του προθέσεις και τις ακραία νεοφιλελεύθερες απόψεις του. Η μονότονα επαναλαμβανόμενη “εξοικονόμηση δαπανών” και οι περίφημες “μεταρρυθμίσεις” για τις οποίες κάνει συνεχώς λόγο, περιλαμβάνουν αθρόες απολύσεις και ακόμη περισσότερες και δραστικότερες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις».

«Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο» προσθέτει στη δήλωσή της η κ. Παπαδοπούλου και καταλήγει: «Προκαλεί επίσης αλγεινή εντύπωση ότι ο κατά τα άλλα λαλίστατος κ. Μητσοτάκης, τηρεί αιδήμονα σιωπή για την υπόθεση Γεωργίου και της εκ των υστέρων διόγκωσης των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ για το 2009, που νομιμοποίησε την υπαγωγή της χώρας μας στο ΔΝΤ και στο καθεστώς των μνημονίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τη στάση του αποδεικνύει ότι είναι όμηρος της σημιτικής “παρέας” και της “παρέας” Σαμαρά. Μόνο που η σιωπή σε αυτή την περίπτωση δεν είναι χρυσός, αλλά κάρβουνο αναμμένο…».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.