Η απάντηση του Π.Καμμένου στον Κυρ.Μητσοτάκη για το σχόλιο περί παραίτησής του (φωτό)

Η απάντηση του Π.Καμμένου στον Κυρ.Μητσοτάκη για το σχόλιο περί παραίτησής του (φωτό)

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, προκάλεσε η αναφορά στο πρόσωπό του από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης, ερωτηθείς αν αν η ΝΔ ζητά την παραίτηση του κ. Καμμένου, για τα όσα είπε για τα «μαύρα λεφτά» Καλογρίτσα, τόνισε ότι «αν είχε στοιχειώδη αίσθηση συνέπειας ο κ. Καμμένος θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί πολλές φορές ως τώρα… Σε κάθε περίπτωση Τσίπρας-Καμμένος είναι συνένοχοι και συνυπεύθυνοι σ’ ένα γκρίζο καθεστώς αδιαφάνειας που διαμορφώνεται στη χώρα».

Ο κ. Καμμένος έκανε γνωστή την ενόχλησή του μέσω tweet, στο οποίο έγραψε: «Παρακαλώ τον σύζυγο της Μαρέβας πριν με πιάνει στο στόμα του να συμβουλεύεται τον Θεοδορικάκο στην Τήνο ευγενική χορηγία του Χριστοφοράκου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.