ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο μεγάλος πονοκέφαλος της ηγεσίας των ΑΝΕΛ

Ο μεγάλος πονοκέφαλος της ηγεσίας των ΑΝΕΛ

Μεγάλος πονοκέφαλος για τους ΑΝΕΛ είναι η δέσμευση του αρχηγού τους ότι το κόμμα θα πληρώνει τα ενοίκια των οργανώσεων. Ο Πάνος Καμμένος παρ΄ότι το κόμμα του λαμβάνει μικρή χρηματοδότηση περίπου 500 χιλιάδες ευρώ, to 1/3 απο τα χρήματα αυτά πηγαίνουν στις οργανώσεις ανά την Ελλάδα που δεν είναι και λίγες και ανοίγουν συνεχώς και άλλες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο επειδή ο Πάνος δεν είναι απο τους άρχηγούς που άλλα λέει την μία και άλλα την άλλη, είχε δεσμευτεί ότι θα πληρώνονται ενοίκια και τηλέφωνα στις οργανώσεις απο την πρώτη στιγμή που βγήκε αρχηγός. Τώρα λοιπόν που οι οργανώσεις πληθύνανε και δεν είναι μετρημένες όπως τα προηγούμενα χρόνια τα χρήματα για την πληρωμή των ενοικίων και των παγίων δεν φτάνουν. Δεν θέλει όμως και να αποστεί των δεσμεύσεών του, οπότε αναζητείται λύση απο τους υπευθύνους του κόμματος.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.