Καμμένος: Θα έριχνα την κυβέρνηση αν υπήρχε ρήξη με την Εκκλησία

Καμμένος: Θα έριχνα την κυβέρνηση αν υπήρχε ρήξη με την Εκκλησία

«Για τους ΑΝΕΛ το θέμα της σύνδεσης της Ορθοδοξίας με τον Ελληνισμό είναι κάτι που βρίσκεται στην ιδρυτική μας διακήρυξη», είπε

Στην πρόσφατη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο και εκπροσώπους τους Ιεράς Συνόδου αναφέρθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Καμμένος είπε ότι η συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο έδωσε λύση γιατί μία σύγκρουση της Εκκλησίας με την Πολιτεία θα ήταν καταστροφική για την Ελλάδα.

Σε ερώτηση για το τι θα έκανε αν του ζητούσε ο Αρχιεπίσκοπος να ρίξει την κυβέρνηση, ο υπουργός απάντησε πως αν η κυβέρνηση επέμενε κι έλεγε ότι «αγνοούμε την Εκκλησία» και αν άλλαζαν τα πάντα στα θρησκευτικά με την έννοια της αποπομπής της Ορθοδοξίας, «δεν θα στήριζα την Κυβέρνηση και αυτό το είπα ευθέως μπροστά στον Πρωθυπουργό και τον Αρχιεπίσκοπο».

Για τους ΑΝΕΛ το θέμα της σύνδεσης της Ορθοδοξίας με τον Ελληνισμό είναι κάτι που βρίσκεται στην ιδρυτική μας διακήρυξη, είπε.

Σχετικά με τα ειδικά μισθολόγια των σωμάτων ασφαλείας είπε ότι «δεν πρόκειται να μειώσουμε ούτε ένα ευρώ».

«Το θέμα είναι να εφαρμόσουμε την απόφαση του ΣτΕ. Εμείς σαν Υπουργείο Άμυνας τους πόρους τους έχουμε βρει, αρκεί να βρεθούν οι πόροι και από τα άλλα υπουργεία» τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας θα είχε λυθεί αν είχε καταπολεμηθεί η διαφθορά» είπε ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή. «Είμαστε για πρώτη φορά στη διαδικασία να αρχίσουμε να εισπράττουμε από ζημιές που προξένησαν υποθέσεις δωροδοκίας» πρόσθεσε. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.