Δ. Καμμένος: «Θέλουν την φαβελοποίηση της Ελλάδας»

Δ. Καμμένος: «Θέλουν την φαβελοποίηση της Ελλάδας»

Να καταστήσουν την Ελλάδα «παρία» της Ευρώπης προαναγγέλλουν οι δηλώσεις των τεσσάρων ηγετών Α. Μέρκελ, Ε. Ραχόι, Φ. Ολάντ και Ο. Τζεντιλόνι  περί Ευρώπης πολλών ταχυτήτων, σύμφωνα με τον κ. Δημήτρη Καμμένο.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ σε ανάρτησή του υποστηρίζει ότι οι χθεσινές δηλώσεις των ευρωπαίων ηγετών «σκιάζουν» το ζήτημα της αξιολόγησης καθώς – όπως αναφέρει «με ποιον και με ποια ταχύτητα διαπραγματευόμαστε;» για να εκτιμήσει στην συνέχεια «πότε θα βάλλουν «όπισθεν» ή νεκρά» στην σχέση μας;».

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Καμμένου έχει ως εξής: 

«ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ !

ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ !!

Τι ακριβώς διαπραγματευόμαστε ?

Με ποιόν και με ποιά ταχύτητα ?

Πότε θα βάλουν “όπισθεν” ή “νεκρά” στην σχέση μας ?

Θα ερωτηθούμε ή θα αποφασίσουν για εμάς ?

Με ανησυχεί το ρήμα “allow” και το “κουράγιο” που χρησιμοποίησε η κ Μέρκελ στις χθεσινές της δηλώσεις:

“We should have the courage to allow some countries to move ahead, to advance more quickly than others. Cooperation can be kept open to those that have fallen behind,” Merkel said.

Δεν θα επιτρέψουμε στου “λύκους” της Ευρώπης να παίξουν με την σχέση της Ελλάδας με την ΕΕ και με τις διαφορετικές ταχύτητες.

ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ !!!

Δεν περάσαμε 7 χρόνια σκληρής αναποτελεσματικής και Εθνοκαταστροφικής λιτότητας για να μείνουμε στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης, για να  ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ να ακούσουμε ξαφνικά χθές τους 4 να μας κάνουν πρόλογο για Ευρώπη πολλαπλών ταχυτήτων. με τα μνημόνια και την φαβελοποίηση της Ελλάδας ήμαστε ήδη σε 2η ταχύτητα με ένα υποτιμημένο κατά 27% “Ελληνικό ευρώ”.

—> ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΠ’ ΕΞΩ…  ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΊΑΣ! 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ, Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩ-ΔΑΝΕΙΩΝ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.