ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δ. Καμμένος: «Δεν περνάει από τη βουλή το αφορολόγητο κάτω 8.600 ευρώ»

Δ. Καμμένος: «Δεν περνάει από τη βουλή το αφορολόγητο κάτω 8.600 ευρώ»

Την εκτίμηση πως αν πέσει το αφορολόγητο κάτω από τις 8.600 ευρώ δύσκολα θα περάσει από τη Βουλή εξέφρασε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος.

Τοποθετούμενος στην εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΙ, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος σημείωσε πως αναμένει επίσημη ενημέρωση από τον υπουργό Οικονομικών για τη διαπραγμάτευση και τις απαιτήσεις των δανειστών.

Πάντως υπογράμμισε πως θα ψηφίσει τις αλλαγές στον συνδικαλιστικό νόμο «γιατί έθεσε σε αιχμαλωσία πολλές κυβερνήσεις κατά το παρελθόν, είναι μια παθογένεια του παρελθόντος». Σε κάθε περίπτωση εκτίμησε πως εάν πέσει το αφορολόγητο κάτω από τα 8.600 ευρώ, δύσκολα θα περάσει από τη Βουλή. Αναφερόμενος στις μειώσεις συντάξεων ανέφερε πως κρατά στάση αναμονής και περιμένει να δει τα κίνητρα που θα υπάρχουν παράλληλα με τις περικοπές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως σημείωσε πως οι ΑΝΕΛ θα δουν εάν θα ψηφίσουν όλα τα μέτρα. «Δεν έχουμε κομματική πειθαρχία στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Αυτή τη βδομάδα έχουμε ραντεβού με τους αρμόδιους υπουργούς για να μας ενημερώσουν για τα μέτρα. Υπάρχει στο τραπέζι η πρόταση όταν υπάρξει μείωση αφορολόγητου, να μειωθούν και οι φόροι αντίστοιχα» υπογράμμισε.  Ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως«είμαστε και μείς κυβέρνηση κατοχής, από το 2010 υπάρχει μια ιδιότυπη κυβέρνηση κατοχής. Κάνουμε ανταρτοπόλεμο, όπως και όλες οι κυβερνήσεις». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.