ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ. Παπαδοπούλου: «Προκλητική στήριξη του Στ. Θεοδωράκη στον Κ. Σημίτη»

Μ. Παπαδοπούλου: «Προκλητική στήριξη του Στ. Θεοδωράκη στον Κ. Σημίτη»

«Είναι πολύ φυσικό, δυστυχώς, για ανθρώπους σαν τον κ. Θεοδωράκη να μην αισθάνονται καμία ντροπή για τα πεπραγμένα του κ. Σημίτη και να γίνονται απολογητές του.

Θέλει όμως πολύ θράσος και είναι εξοργιστικό να κουνούν το δάχτυλο εκείνοι που δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα για όλα τα μεγάλα σκάνδαλα της 8ετούς περιόδου Σημίτη, για τη Siemens και τις συναλλαγές με τον Χριστοφοράκο, τις υπέρογκες μίζες για τα εξοπλιστικά και για τις θηριώδεις συμβάσεις του δημοσίου και σήμερα παριστάνουν τους τιμητές» δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, «για την προκλητική στήριξη του Σταύρου Θεοδωράκη στον Κώστα Σημίτη».

«Ο ελληνικός λαός δεν έχει ανάγκη ούτε από πάτρωνες, ούτε από κήνσορες χωρίς ίχνος ντροπής» προσθέτει στην δήλωσή της, καταλήγοντας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«ΥΓ. Είναι αλήθεια ότι ο κ. Σημίτης έκανε τα πάντα για να επιβάλλει τον κ. Θεοδωράκη και το Ποταμάκι του στην πολιτική ζωή, αλλά δεν τα κατάφερε. Και τώρα βλέπουν και οι δυο τους σαν σωτήρα τους τον κ. Μητσοτάκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.