ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νεολαία ΑΝΕΛ: «Να ενημερώσουμε τον Μπαλαούρα ότι με τα Σύμβολα της Πατρίδας μας και με τις παραδόσεις δεν παίζει κανείς»

Νεολαία ΑΝΕΛ: «Να ενημερώσουμε τον Μπαλαούρα ότι με τα Σύμβολα της Πατρίδας μας και με τις παραδόσεις δεν παίζει κανείς»

Επίθεση στον Μάκη Μπαλαούρα με αφορμή τις δηλώσεις του για το Αγιο Φως, έκανε με ανακοίνωση της η Νεολαία των ΑΝΕΛ.

Ανακοίνωση της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τις δηλώσεις του κ. Μπαλαούρα

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να αναφερθούμε, για μία ακόμη φορά, στα αυτονόητα και να ξεκαθαρίσουμε ότι με τα Σύμβολα της Πατρίδας μας και με τις παραδόσεις αυτού του τόπου δεν μπορεί να παίζει κανείς.

Θέλουμε να θυμίσουμε στον κ. Μπαλαούρα πως το να έχει κανείς μηδενιστικές απόψεις απόλυτης ισοπέδωσης είναι δικαίωμά του. Δεν έχει κανένα δικαίωμα, όμως, να προσβάλλει τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού και την Παράδοσή του.

Θέλουμε, επίσης, να ενημερώσουμε τον κ. Μπαλαούρα, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, πως σε αυτόν τον, γεμάτο Ιστορία και Πολιτισμό, τόπο, οι Έλληνες θα υποδέχονται το Άγιο Φώς με ευλάβεια και με τιμές Αρχηγού Κράτους κάθε χρόνο.

Η Ελληνορθόδοξη Πίστη και Παράδοση αποτελούν βίωμα των Ελλήνων, χαρακτηρίζοντας την Εθνική τους ταυτότητα και την πορεία τους στην Ιστορία. Κάθε προσπάθεια προσβολής ή υποβάθμισης αυτών, αγγίζει, τουλάχιστον, τη σφαίρα της γραφικότητας.

Καλή Ανάσταση!

Υ.Γ. Ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Μπαλαούρα, που επισκέφθηκε τον Πανάγιο Τάφο, είναι και εκείνος παγανιστής;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.