ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ. Καμμένος: «Η Κυριακή είναι αργία και θρησκευτικά όμως δεν είναι αμαρτία να δώσουμε δουλειά»

Δ. Καμμένος: «Η Κυριακή είναι αργία και θρησκευτικά όμως δεν είναι αμαρτία να δώσουμε δουλειά»

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος σε ερώτηση για την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές τόνισε ότι «η Κυριακή είναι αργία και θρησκευτικά, έχει πει ο Θεός ότι την Κυριακή αναπαυόμαστε, είμαι θρήσκος άνθρωπος, όμως δεν νομίζω ότι είναι αμαρτία να δώσουμε δουλειά σε κανέναν άνθρωπο».

«Πρέπει να δούμε κάποια στιγμή ποιος κάνει θυσία σε αυτή τη χώρα, διότι όλοι πρέπει να βάλουν πλάτη για να αναπτυχθεί το ΑΕΠ», είπε επίσης για το θέμα του ανοίγματος των μαγαζιών ο κ. Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος παραδέχθηκε ότι τα μέτρα που θα τεθούν σε ψήφιση, δεν ικανοποιούν την κυβέρνηση επισημαίνοντας ότι «αφού πιέζεσαι να ψηφίσεις μέτρα για το 2019 που κόβουν μισθό και επικουρική σύνταξη. Δεν μας ικανοποιούν, δεν είναι θετικά τα μέτρα που χρειάζεται να ψηφίσουμε τώρα».

Ταυτόχρονα, υπογράμμισε ότι «η προληπτική γραμμή στήριξης το 2015 ήταν μνημόνια οικονομικής στήριξης», ενώ σε σχέση με όσα θα βιώσουν οι φορολογούμενοι το 2017 και το 2018 σημείωσε ότι «αυτές τις δύο χρονιές μέτρα δεν θα πάρουμε, θα βγούμε στις αγορές, ανέβηκε και το χρηματιστήριο. Και το 2019 να δούμε τι θα κάνουμε».

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 2.0px 0.0px; font: 14.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως σημείωσε ο ίδιος «σκοπός είναι τώρα να απεξαρτηθούμε από τον δανεισμό των εταίρων».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.