ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δ.Καμμένος: «Ευπρόσδεκτοι οι ξένοι επενδυτές – Θα πέσουν τα επιτόκια δανεισμού»

Δ.Καμμένος: «Ευπρόσδεκτοι οι ξένοι επενδυτές – Θα πέσουν τα επιτόκια δανεισμού»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα.

Ο Δημήτρης Καμμένος ανέφερε ότι όλοι στην κυβέρνηση θα ψηφίσουν τα μέτρα και ότι θα προχωρήσουν ενωμένοι. Χαρακτηριστικά είπε ότι: «Θα πρέπει αυτή η πατρίδα να στηρίζεται στους αστούς και τους επενδυτές που δίνουν χρήματα στο λαό».

Επίσης, δήλωσε ότι δεν πανηγυρίζει κανείς, «Τα πλεονάσματα θα τα φτάσουμε, πρέπει να πάρει μπρος η οικονομία». Όσο για το ελληνικό δεν προχωράει γιατί έχουν τρία διατηρητέα.

Ενώ συμπλήρωσε ότι «Εμείς δεν λέμε ναι σε όλο το ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να τελειώσει αυτή η δουλειά και να πάμε μπροστά το έθνος. Μόλις τελειώσουμε θα πέσουν τα επιτόκια δανεισμού, μέχρι τις 22 Μαΐου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με τις δηλώσει Σαββίδη, ανέφερε ότι βλέπει έναν επιχειρηματία που βάζει λεφτά, ένας ξένος επενδυτής είναι ευπρόσδεκτος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.