ΑΝΕΛ: «Και με τον Χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ» στο Σκοπιανό κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

ΑΝΕΛ: «Και με τον Χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ» στο Σκοπιανό κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Η συμφωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον Σκοπιανό ομόλογό του Ζόραν Ζάεφ δεν γίνεται δεκτή από τον κυβερνητικό εταίρο των ΑΝΕΛιο , αλλά θα καταψηφίσουν την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ για το ίδιο θέμα!

Πώς γίνεται να συνδυάζονται αυτά τα δύο; Το ξέρει καλύτερα ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος ενημέρωσε τους βουλευτές του ότι στην ομιλία του στην Βουλή δεν θα στηρίξει τον υπουργό Εξωτερικών και πως αν και όταν έρθει για κύρωση στο κοινοβούλιο η συμφωνία για «Βόρεια Μακεδονία, μακεδονική υπηκοότητα και γλώσσα» το κόμμα του θα την καταψηφίσει.

Αλλά θα καταψηφίσει και την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ για το ίδιο θέμα!

«Δεν στηρίζουμε την συμφωνία – Όχι στον τυχοδιωκτισμό του Κ. Μητσοτάκη»

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα μετά την συνεδρίασή της και τώρα που βρίσκεται στην αίθουσα της Ολομέλειας εκπέμπει ένα μήνυμα: Καταρχήν ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ευκαιρία που μας δίνει επί δύο ημέρες να τον θέσουμε ενώπιος ενωπίω. Επιτέλους να αποφασίσει ποιά είναι η θέση της ΝΔ. Επιτέλους να αποφασίσει να διαλέξει μεταξύ ποιών θέσεων και γραμμών θα κινηθεί και ο ίδιος» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παραμένουμε σταθεροί: Δεν στηρίζουμε τη συμφωνία, θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους σε αυτή τη γραμμή» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς για τον Θανάση Παπαχριστόπουλο τόνισε «είναι ενιαία και ομόφωνη η απόφαση», ενώ στην ερώτηση αν υπάρχει βουλευτής που θα στηρίξει την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ, απάντησε «δεν θα επιτρέψουμε στον τυχοδιωκτισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη να αποσταθεροποιήσει τη χώρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.