Κ. Ζουράρις: Αναγούλα, παλινδρόμηση και τάση για εμετό η αναφορά για «Βόρεια Μακεδονία»

Κ. Ζουράρις: Αναγούλα, παλινδρόμηση και τάση για εμετό η αναφορά για «Βόρεια Μακεδονία»

Ο Κώστας Ζουράρις αποκάλυψε ότι η αναφορά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα περί «Βόρειας Μακεδονίας» του προκάλεσε «αναγούλα, παλινδρόμηση και τάση για εμετό».

«Όταν είπε ο Τσίπρας στα ελληνικά “Βόρεια Μακεδονία”, άρχισα να έχω σπασμούς, ρίγος και τάση προς εμετό, όπως όταν μου είπαν τα αδέρφια μου ότι πέθανε η μητέρα μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, χωρίς ωστόσο να στηρίζει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στο Σκοπιανό.

Ο κ. Ζουράρις υποστήριξε ότι η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ «έχει στοιχεία εξόχως προσβλητικά για την προσπάθεια που κάνουμε επί τρία χρόνια -εμβαλωματικώς, μπαλώματα κάναμε- να μειώσουμε, ν’ αναχαιτίσουμε την κατρακύλα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ενα πράγμα θα σας πω μόνο: ότι εγώ προέρχομαι προσωπικά -οι ΑΝΕΛ θα σας πουν τα δικά τους, εγώ είμαι συνεργαζόμενος- προέρχομαι από ένα επικό μείγμα: Κωνσταντινουπολίτης και Κρητομακεδών και αν χρειαστεί να ψηφίσω, δεν θα ψηφίσω τα ελάττωνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.