ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δ. Καμμένος στο ΣΚΑΪ: «Ανταλλαγή ονόματος και χρέους στο Σκοπιανό – Θα ελέγχουν μέχρι και τα βιβλία μας»

Δ. Καμμένος στο ΣΚΑΪ: «Ανταλλαγή ονόματος και χρέους στο Σκοπιανό – Θα ελέγχουν μέχρι και τα βιβλία μας»

Η πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας, η οποία τέθηκε προς συζήτηση την Παρασκευή στη Βουλή, δεν πρόκειται να επιφέρει πτώση της κυβέρνησης, αφού θα πρέπει να συγκεντρώσει 151 ψήφους. Είναι όμως πολύ πιθανόν να προκαλέσει διαρροές από την σημερινή κυβερνητική πλειοψηφία των 154 βουλευτών.

Το ενδιαφέρον και η προσοχή εστιάζεται στη στάση που θα τηρήσουν στην ψηφοφορία του Σαββάτου, κυρίως δύο βουλευτές των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», ο Δημήτρης Καμμένος και ο Κώστας Κατσίκης.

«Επιμένω οτι έχει γίνει ανταλλαγή ονόματος και χρέους. Εννοείται πως δεν πρέπει να δώσουμε οντότητα εθνική στους Σκοπιανούς. Εδώ παίζουμε με το μέλλον της πατρίδας μας, όχι με την καρέκλα. Ο κύριος Κοτζιάς δεν έχει εξουσιοδότηση να υπογράψει τη σύμβαση. Η ημέρα είναι δύσκολη και επικίνδυνη. Εγώ θα κοιταχτώ στον καθρέφτη πριν ψηφίσω. Είναι επικίνδυνα τα πράγματα εθνικά», δήλωσε σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Καμμένος, στην ενημερωτική εκπομπή του Σκάι σε έντονο ύφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το άρθρο 6 της σύμβασης απαγορεύει τις διαδηλώσεις; Θα έρθει κάποιος εμένα, δηλαδή να μου αποτρέψει το κράτος να βγω στο δρόμο να διαδηλώσω που αλλάζουν την ιστορία. Απαγόρευση διαδηλώσεων είχαμε μόνο στη χούντα. Η σύμβαση είναι επικίνδυνη εθνικά. Δεσμεύει το κράτος ο Κοτζιάς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.