ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Π.Καμμένος για ΝΔ: «Δείχνουν τον πανικό τους – Υποδαυλίζουν όχι το ΣΥΡΙΖΑ αλλά την οικονομία και το λαό»

Π.Καμμένος για ΝΔ: «Δείχνουν τον πανικό τους – Υποδαυλίζουν όχι το ΣΥΡΙΖΑ αλλά την οικονομία και το λαό»

O Πάνος Καμμένος από το βήμα της βουλής κατηγόρησε τη ΝΔ ότι προσπαθεί να ρίξει την κυβέρνηση κι έκανε λόγο για πανικό.Παρ’ όλο που και ο ίδιος τις τελευταίες μέρες δήλωσε πως θα ρίξει την κυβέρνηση όταν έρθει η συμφωνία για το Μακεδονικό στη βουλή.

«Η συμπεριφορά των ευρωβουλευτών της ΝΔ και το ύφος του Χατζηδάκη που είπε στο Μοσκοβισί ”εάν είναι να μην περικόψετε συντάξεις πείτε το για να αλλάξουμε την πολιτική μας”, δείχνουν τον πανικό της ΝΔ που υποδαυλίζει όχι την πολιτική του κομματικού αντιπάλου, αλλά την οικονομία και το λαό» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

«Προσπαθούν να ρίξουν την κυβέρνηση πριν ολοκληρώσει το έργο της»
«Γιατί να ρίχναμε την κυβέρνηση; Για να σχηματιστούν νέες πλειοψηφίες που θα περάσουν τη συμφωνία με τα Σκόπια; Γιατί να ρίχναμε την κυβέρνηση; Για να κάναμε τη χάρη στην τρόικα εσωτερικού που ζητούσε νέο Μνημόνιο με πιστοληπτική γραμμή;» διερωτήθει ξεκινώντας την ομιλία του.

Παράλληλα, επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση, υποστηρίζοντας πως προσπαθεί με κάθε τρόπο να ρίξει την κυβέρνηση, πριν ολοκληρώσει το έργο της. «Μόνο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έστειλε στη Δικαιοσύνη τα σκάνδαλα» ανέφερε.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμφισβήτησε σήμερα τη συνάντηση με τη Μέρκελ, όπου παράκλητος πήγε στην Ευρώπη για να μην μιλήσει κανείς για την καθαρή έξοδο της Ελλάδας στις αγορές» δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστηρίζοντας πως το κάνουν για να δυναμιτίσουν την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο, η πρόταση της κυβέρνησης είναι μία πρόταση εθνικής ενότητας, πρόταση δύο κομμάτων που προέρχονται από διαφορετικούς χώρους, αλλά συνεργάζονται για να βγει η χώρα από τη λαίλαπα.

«Κατάντια η πορεία της Νέας Δημοκρατίας»
Την ίδια στιγμή, συνεχίζοντας τα πυρά κατά της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτήρισε κατάντια την πορείας της, ενώ απευθυνόμενος στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης διερωτήθει: «Έχει καμία σχέση η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη με τη ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή;»

«Η καθαρή έξοδος δεν θα ήταν δυνατή αν οι ΑΝΕΛ ακούγαμε τις σειρήνες των όψιμων Μακεδονομάχων. Αυτοί που είχαν παραδώσει τη Μακεδονία χρόνια πριν. Είναι κατάντια η πορεία της Ν.Δ. Έχει καμιά σχέση η Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη με τη Ν.Δ. του Κωνσταντίνου Καραμανλή;» ανέφερε συγκεκριμένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη, κατηγορώντας τον ότι έβαλε όρο να φύγουν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, για να μπει εκείνος. «Και για να πείσει τους χορηγούς του, διέλυσε τη συνεργασία με το Κίνημα Αλλαγής» συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.