ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

«Απεύχομαι να έχουμε Έλληνα μεταξύ των θυμάτων» – Δηλώσεις Κουίκ για την επίθεση στο Τορόντο

«Απεύχομαι να έχουμε Έλληνα μεταξύ των θυμάτων» – Δηλώσεις Κουίκ για την επίθεση στο Τορόντο

«Απεύχομαι να έχουμε Έλληνα μεταξύ των θυμάτων. Πρόκειται για ελληνική γειτονιά δυστυχώς. είναι σαν να έχουμε επίθεση στην China Town και να μην έχει χτυπηθεί Κινέζος» τόνισε σε δηλώσεις του σε εκπομπή ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ σχετικά με την επίθεση στο Τορόντο του Καναδά.

«Έχουμε διαβεβαιώσεις ότι μέχρι τις 2 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) οι καναδικές αρχές δεν θα δώσουν στη δημοσιότητα τα ονόματα των θυμάτων. Περιμένουμε την ανακοίνωση των αρχών. Ξέρουμε ότι ο δράστης προχωρούσε και πυροβολούσε βλέποντας ανοίγματα από μαγαζιά. Δεν γνωρίζουμε αν αυτοκτόνησε ή αν έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για διαταραγμένη προσωπικότητα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συνοικία Ελλήνων στο Τορόντο» συνέχισε.

Σημειώνεται ότι ο δράστης πυροβόλησε κατά πελατών του ελληνικού εστιατορίου “Christina’s” που βρίσκεται επί της λεωφόρου Danford.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς σχετικά με την επίθεση στο ΥΠΕΞ από μέλη του Ρουβίκωνα, ο κ. Κουίκ ανέφερε: «Είτε κινούνται με ηλιθιότητα είτε είναι χρήσιμοι τρίτων συμφερόντων. Δεν μπορούν να χτυπάνε το υπουργείο, την ώρα που αυτό εξυπηρετεί και παλεύει για τα συμφέροντα της χώρας και να στοχοποιούν τον Κοτζιά, την ώρα που το υπουργείο διαμηνύει σε Ανατολή και Δύση ότι κανείς δεν παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας. Πιστεύω ότι το κάνουν για ξεκάρφωμα. Για αυτό πετάξανε τα χαρτάκια για το χωριό στην Παλαιστίνη. Για προβοκατόρικο χτύπημα έκανε λόγο ο Υφυπουργός και πρόσθεσε πως πρέπει να να βρούμε ποιοι είναι αυτοί οι τρίτοι για κυβέρνηση: θα μείνω στη θέση του Πάνου Καμμένου που είπε ότι οι ΑΝΕΛ θα πάνε με τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις εκλογές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.