ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Καμμένος για Παπακώστα: «Μας ενώνει το κοινό μας παρελθόν» – Συζητήσεις σύγκλισης μεταξύ των ΑΝΕΛ και της Ν.Ε.Ο.

Καμμένος για Παπακώστα: «Μας ενώνει το κοινό μας παρελθόν» – Συζητήσεις σύγκλισης μεταξύ των ΑΝΕΛ και της Ν.Ε.Ο.

Σε κοινές δηλώσεις τους πριν από λίγο, ο Πάνος Καμμένος και η Κατερίνα Παπακώστα, ανακοίνωσαν την έναρξη συζήτησης για τη διερεύνηση των δυνατοτήτων προγραμματικής σύγκλισης μεταξύ των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Νέας Ελληνικής Ορμής, ανταποκρινόμενοι, όπως ανέφεραν, στο προσκλητήριο του πρωθυπουργού στις πολιτικές δυνάμεις να στηρίξουν τη χώρα.

Το ραντεβού έγινε στο γραφείο του Πάνου Καμμένου στη Βουλή και εν αναμονή του ανασχηματισμού φουντώνουν οι φήμες ότι η κυρία Παπακώστα θα μπει στην κυβέρνηση μέσω των ΑΝΕΛ.

Λίγο μετά τη συνάντηση ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε:

«Σήμερα είναι μια θλιβερή ημέρα για την πατρίδα μας. Ένας Ίκαρος, ένας μαχητής του Αιγαίου, ο Επισμηναγός Νικόλαος Βασιλείου έφυγε την ώρα του καθήκοντος, υπέρ πίστεως και πατρίδος, μπαίνοντας πλέον στο πάνθεον των ηρώων της Πολεμικής Αεροπορίας.

Εκφράζουμε από κοινού τη βαθειά μας οδύνη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του, στα δύο παιδιά του και στην οικογένεια της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σήμερα συναντηθήκαμε με την Πρόεδρο του Ν.Ε.Ο. Κατερίνα Παπακώστα. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι έχουμε μια στενή συνεργασία και μια κοινή πορεία επί πάρα πολλά χρόνια, ξεκινώντας από κοινές ιδεολογικές καταβολές στη Νέα Δημοκρατία, όταν η Νέα Δημοκρατία δεν είχε ακόμα μετατραπεί σε ένα νεοφιλελεύθερο ακροδεξιό μόρφωμα, με τους υβριστές του Καραμανλή και εκείνους που την πολέμησαν ακόμα και στην εποχή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι πλέον ίδια.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ γεννηθήκαμε στα χρόνια του αγώνα κατά των μνημονίων. Το Ν.Ε.Ο. είναι πλέον μια πραγματικότητα στην πολιτική ζωή του τόπου. Σε αυτή την περίοδο που τα μνημόνια τελείωσαν και πλέον ο ελληνικός λαός χτίζει μια νέα πορεία, ξεκινήσαμε μια διαδικασία διαλόγου για να φτάσουμε σε μία προγραμματική σύγκλιση. Είναι σημαντικό ότι αυτό γίνεται την περίοδο που ο Πρωθυπουργός της χώρας καλεί το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων σε μία εθνική προσπάθεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την Κατερίνα Παπακώστα, ασχέτως τι θα γίνει στο μέλλον, μας ενώνει το κοινό μας παρελθόν, οι αρχές και οι αξίες που πάντα υπηρετήσαμε με απόλυτη πίστη και συνέπεια. Εμείς δεν αλλάξαμε. Οι άλλοι άλλαξαν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.