Δριμύτατη ανακοίνωση ΑΝΕΛ για συνέντευξη Μητσοτάκη: «Κανένας Έλληνας δεν θα σου εμπιστευτεί την Ελλάδα»

Δριμύτατη ανακοίνωση ΑΝΕΛ για συνέντευξη Μητσοτάκη: «Κανένας Έλληνας δεν θα σου εμπιστευτεί την Ελλάδα»

Ο Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης, αντέδρασε με μια δριμύτατη δήλωση στην συνέντευξη τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 83η ΔΕΘ.

Συγκεκριμένα, η δήλωση αναφέρει:

«Ο «τζάμπα μάγκας», Κυριάκο, είσαι εσύ που παραχωρείς αμαχητί τη Μακεδονία στα Σκόπια.

Δεν θα σε αφήσουμε.

– «Τζάμπα μάγκας», είσαι εσύ, που έβαλες σε κίνδυνο τη σταθερότητα της χώρας πριν οι Έλληνες βγουν από τα μνημόνια, με πρόσχημα το θέμα της ονομασίας, που παραδέχεσαι τελικά ότι θα δώσεις.

– «Τζάμπα μάγκας» είσαι εσύ, που προετοιμάζεις περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις, αντί να βάλεις το χέρι στην πλούσια τσέπη σου για να ξεπληρώσεις τα υπέρογκα χρέη του κόμματος και τα απλήρωτα δάνεια της εφημερίδας σου.

– «Τζάμπα μάγκας» είσαι εσύ που άλλα λες στη Θεσσαλονίκη, και άλλα στις Βρυξέλλες όταν σου τραβούν το αυτί.

– «Τζάμπα μάγκας» είσαι εσύ που στις Βρυξέλλες παριστάνεις τον κεντρώο, και στην Ελλάδα κρύβεσαι πίσω από τον ‘Αδωνη και τον Βορίδη.

– «Τζάμπα μάγκας» είσαι εσύ που μιλάς για αξιοκρατία, ενώ ό,τι πέτυχες ήταν επειδή είσαι γόνος «πολιτικού τζακιού» αναφέρει σε δήλωσή του για την συνέντευξη Τύπου του Κυρ. Μητσοτάκη στην ΔΕΘ.

«Απόγονε των σαλονιών, έχασες μια ακόμη ευκαιρία να πεις την αλήθεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κανένας Έλληνας δεν θα σου εμπιστευτεί την Ελλάδα» καταλήγει στην δήλωση του ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.