ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θ.Παπαχριστόπουλος: «ΝΑΙ» στη συμφωνία εκχώρησης της Μακεδονίας – Συμφωνεί και ο Ζουράρις

Θ.Παπαχριστόπουλος: «ΝΑΙ» στη συμφωνία εκχώρησης της Μακεδονίας – Συμφωνεί και ο Ζουράρις

Την θετική ψήφο του στην κύρωση της συμφωνίας εκχώρησης της Μακεδονίας προανήγγειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το χάσμα στο κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Τάχθηκε εναντίον της άρσης της εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση από τους ΑΝΕΛ λόγω μακεδονικού σημειώνοντας ότι ανάλογη άποψη έχει και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κ. Ζουράρις.

Συγκεκριμένα, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ είπε τα εξής: «Η συμφωνία των Πρεσπών είναι σωστή και έπρεπε να είχε γίνει εδώ και χρόνια. Η ΠΓΔΜ δεν αποτελεί κίνδυνο για την Ελλάδα, εχθρός μας είναι η Τουρκία που δεν θέλει να λυθεί το σκοπιανό. Τις απόψεις μου τις έχω ξεκαθαρίσει πολλές φορές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ερώτηση αν θα υπερψηφίσει την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών απάντησε ότι «δεν μπορεί κανείς να είναι ανακόλουθος». «Η κυβέρνηση που συγκρούστηκε μετωπικά με τη διαπλοκή, που έφερε ανάπτυξη, μείωση της ανεργίας, πρωτογενές πλεόνασμα, η κυβέρνηση που κυνηγάει τις off shore δεν πρέπει να πέσει. Θα πρέπει να αναγνωρίσουμε στον κ. Καμμένο ότι είναι συνεπής εδώ και χρόνια στη θέση του για το μακεδονικό. Μιλάω συχνά με τον Κ. Ζουράρι και ξέρω ότι παρά την αντίθεσή του με τη σύνθετη ονομασία δεν πρόκειται να συμβάλει στην πτώση αυτής της κυβέρνησης.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.