Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ: «Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δικαίωσε τον Π.Καμμένο»

Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ: «Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δικαίωσε τον Π.Καμμένο»

Οι ΑΝΕΛ μέσω του εκπρόσωπου Τύπου τους, Θεόδωρου Τοσουνίδη παρουσιάζουν το χθεσινό δημοψήφισμα ως μεγάλη νίκη και δικαίωση του Πάνου Καμμένου.

Βέβαια δεν αναφέρουν πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και πως όλα θα κριθούν στη Βουλή των Σκοπίων με τη συνταγματική αναθεώρηση.

«Ο Πάνος Καμμένος είναι ο απόλυτα δικαιωμένος, καθώς μετά τις εξελίξεις στη γειτονική χώρα, μετά δηλαδή την καταγραφή του αποτελέσματος αλλά περισσότερο από τη συντριπτική αποχή του γειτονικού λαού, επιβεβαιώνονται αυτά που έλεγε», τόνισε ο κ. Τοσουνίδης.

Πρόσθεσε επίσης, ότι οι εξελίξεις στην πΓΔΜ δικαιώνουν και τη στάση που κράτησαν οι ΑΝΕΛ και έναντι της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε τον Ιούνιο η ΝΔ. Σύμφωνα με τον κ. Τοσουνίδη, η ΝΔ επεδίωξε «με ένα ψευδές δίλημμα», να αποσταθεροποιήσει τη χώρα και να εκτρέψει την πορεία της προς την έξοδο από τα μνημόνια και προς την ευημερία.

Απαντώντας σε ερώτηση αν η κυβερνητική συμμαχία των ΣΥΡΙΖΑ —ΑΝΕΛ είναι πιο ισχυρή μετά τις εξελίξεις στη γείτονα, ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ είπε στο Sputink ότι η συνεργασία αυτή «δεν υπήρξε ποτέ ζήτημα να απειληθεί» και πως τα δυο κόμματα είχαν με ειλικρίνεια και από την αρχή διατυπώσει τις πολιτικές τους θέσεις και τις διαφωνίες τους

Ολόκληρη η δήλωση του Θεόδωρου Τοσουνίδη

Πως αποτιμούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια;

«Ο Πάνος Καμμένος, είναι ο απόλυτα δικαιωμένος, καθώς μετά τις εξελίξεις στη γειτονική χώρα, μετά δηλαδή την καταγραφή του αποτελέσματος αλλά περισσότερο από τη συντριπτική αποχή του γειτονικού λαού, επιβεβαιώνονται αυτά που έλεγε ήδη από τις αρχές του 2018 αλλά και ακόμη περισσότερο, ο τρόπος που τοποθετήθηκε απέναντι στην πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε τον Ιούνιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ, όταν επεδίωξαν με ένα ψευδές δίλημμα να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα και να την εκτρέψουν από την πορεία εξόδου από τα μνημόνια, από την πορεία προς την ευημερία.

Ο Πάνος Καμμένος από τότε μέχρι και σήμερα, έλεγε ότι δεν υπάρχει δίλημμα και ότι δεν υπάρχει απόφαση. Ότι αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι μόνο το μέλλον της χώρας».

Θεωρείτε ότι πλέον είναι πιο ισχυρή η κυβερνητική σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ —ΑΝΕΛ;

«Θα σας έλεγα ότι δεν υπήρξε ποτέ ζήτημα να απειληθεί αυτή η συνεργασία στην κυβέρνηση. Είχαμε διατυπώσει πολύ καθαρά και από την αρχή, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του, με απόλυτη ειλικρίνεια και απέναντι στον ελληνικό λαό και μεταξύ μας, ότι δεν είμαστε το ίδιο κόμμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχουμε διαφορετικές πολιτικές θέσεις σε αρκετά ζητήματα, ένα εκ των οποίων ήταν και το όνομα των Σκοπίων το οποίο γνωρίζαμε ευθύς εξαρχής ότι ήταν ένα ζήτημα που δε μας βρίσκει σύμφωνους. Αυτό διατυπώσαμε και τώρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.