ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Π.Καμμένος διαψεύδει ότι αποχωρεί από την πολιτική

Ο Π.Καμμένος διαψεύδει ότι αποχωρεί από την πολιτική

Μια ομιλία που έκανε ο Πάνος Καμμένος άναψε… φωτιές σχετικά με το πολιτικό του μέλλον και ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ παίρνει θέση.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας σε διεθνές συνέδριο που διοργάνωσε το ΓΕΕΘΑ, ο κ. Καμμένος δήλωσε μεταξύ άλλων: “Είμαι ένας από τους μεγαλύτερους, ηλικιακά, υπουργός Άμυνας στην Ευρώπη, και δεν ξέρω αν θα συνεχίσω την πολιτική μου καριέρα στο μέλλον, γι’ αυτό και θέλω να σας πω αυτά τα πράγματα”.

Αυτή η αναφορά… άναψε την φωτιά, την οποία έρχεται να σβήσει ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Με δήλωσή του, ο Θεόδωρος Τοσουνίδης χαρακτηρίζει ανυπόστατες και γελοίες τις φήμες και αναφέρει πως ο Πάνος Καμμένος παραμένει ενεργός και μάχιμος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Είναι παντελώς ανυπόστατες και επιεικώς γελοίες οι φήμες που διακινούνται από ορισμένους κύκλους για έξοδο του Πάνου Καμμένου από τον πολιτικό στίβο.

Δυστυχώς γι’ αυτούς τους κύκλους, που κρύβονται στο σκοτάδι του παρασκηνίου, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ τους διαψεύδει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.

Ο Πάνος Καμμένος συνεχίζει να είναι και θα παραμείνει ενεργός, μάχιμος και απόλυτα συνεπής στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στους Έλληνες πολίτες.

Οι διακινητές των ψευδών ειδήσεων εκφράζουν απλώς και μόνο τον διακαή τους πόθο, με την απατηλή προσδοκία να γλυτώσουν από την αποκάλυψη των ευθυνών τους και να μην έχουν τον Πάνο Καμμένο απέναντί τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.