Καμμένος κατά Στάη και Open: «Παραποιούν την αλήθεια – Αρνούνται να βγάλουν την Κουντουρά» (φώτο-βίντεο)

Καμμένος κατά Στάη και Open: «Παραποιούν την αλήθεια – Αρνούνται να βγάλουν την Κουντουρά» (φώτο-βίντεο)

Σφοδρά «πυρά» κατά της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open, Έλλης Στάη, αλλά και κατά της δημοσιογράφου Βούλας Κεχαγιά, εξαπέλυσε, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

«Είναι ντροπή αυτή η παραποίηση της αλήθειας από τις ειδήσεις του open την Στάη του Mea και τη Κεχαγιά του ΔΟΛ με στόχο τους ΑΝΕΛ και εμένα προσωπικά» σημείωσε ο κ. Καμμένος σχετικά με το ρεπορτάζ που μετέδωσαν οι δύο δημοσιογράφοι.


Στη συνέχεια, ο κ. Καμμένος επανήλθε με νέα ανάρτηση, αναφέροντας ότι οι δημοσιογράφοι του καναλιού αρνούνται να δώσουν τον λόγο στην υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, προκειμένου να διαψεύσει ότι προτίθεται να ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.


«Είναι θλιβερό και παράνομο η γνωστή κα Στάη και το open να αρνούνται την αποκατάσταση της αλήθειας στο open για τα ψεύδη που είπαν με την Κεχαγιά του ΔΟΛ. Αρνούνται να βγάλουν τώρα την Έλενα Κουντουρά που την παρουσιάζουν να ψηφίζει ψευδώς την συμφωνία των Πρεσπών» έγραψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, συνοδεύοντας μάλιστα την ανάρτησή του με μία φωτογραφία από το παρελθόν της κυρίας Στάη.

Απόσπασμα από το ρεπορτάζ του Open που «ενόχλησε» τον Πάνο Καμμένο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.