ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ξανά υποψήφιος στο νομό Έβρο θα είναι ο Π.Καμμένος

Ξανά υποψήφιος στο νομό Έβρο θα είναι ο Π.Καμμένος

Πολύ πιθανό να είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής Έβρου με τους ΑΝΕΛ στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, άφησε ανοιχτό ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, όπως δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης στην Αλεξανδρούπολη.

Αναλυτικότερα, προσερχόμενος για δείπνο στη Λέσχη Αξιωματικών Αλεξανδρούπολης μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του στον Έβρο ο κ. Καμμένος, απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων που αφορούν τον Έβρο είπε χαρακτηριστικά:

«Οι ΑΝΕΛ δώσαμε προτεραιότητα στον Έβρο. Είχα την ιδιαίτερη τιμή να εκλεγώ βουλευτής στον Έβρο. Είμαι πολύ κοντά στο να ξαναθέσω υποψηφιότητα στον Έβρο, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι εδώ στον Έβρο χτυπάει η καρδιά των Βαλκανίων και της Ευρώπης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.