Π. Σγουρίδης: Έκανε πυρ και μανία το Μέγαρο Μαξίμου – Όλο το σκηνικό της παραίτησης

Π. Σγουρίδης: Έκανε πυρ και μανία το Μέγαρο Μαξίμου – Όλο το σκηνικό της παραίτησης

Οργή. Με αυτή την λέξη μπορούν να περιγραφούν τα… συναισθήματα στο Μέγαρο Μαξίμου για τις τελευταίες εξελίξεις με τους ΑΝΕΛ.

Ο αντιπρόεδρος του κυβερνητικού εταίρου, Παναγιώτης Σγουρίδης, συσχέτισε μια καθυστέρηση στην Συμφωνία των Πρεσπών με ενδεχόμενο «θερμό επεισόδιο». Τον «άδειασε» ο Καμμένος, με τον κ. Σγουρίδη να θέτει την παραίτησή του, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή. Όλο το χρονικό της υπόθεσης που προκάλεσε τριγμούς στο πολιτικό σκηνικό.

Έντονη δυσφορία για τις δηλώσεις που έκανε ο Παναγιώτης Σγουρίδης, ότι μπορεί να υπάρξει θερμό επεισόδιο και να καθυστερήσει η Συμφωνία των Πρεσπών, υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Σγουρίδης που έκανε… έξω φρενών το Μαξίμου!

Όπως λένε κορυφαίοι κυβερνητικοί παράγοντες, ο Παναγιώτης Σγουρίδης για μια ακόμη φορά εμφανίστηκε με τις δηλώσεις του να πυροδοτεί το κλίμα στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

Κι αυτό, μάλιστα, την στιγμή που το Μέγαρο Μαξίμου θέλει να εμφανίζει προς τα έξω ότι ακόμη και αν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στην κυβέρνηση, δεν υπάρχει θέμα στην συνοχή της κυβέρνησης.

Παρά την δυσφορία, πάντως, των κυβερνητικών στελεχών, το Μαξίμου έχει αποφασίσει να μην ανεβάσει τους τόνους καθώς ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, «άδειασε» τον αντιπρόεδρό του λέγοντας ότι «θεωρίες φαντασίας περί δήθεν θερμών επεισοδίων ούτε βάση έχουν, ούτε εξυπηρετούν την Ελλάδα. Είμαστε η πιο ασφαλής χώρα της περιοχής που σέβεται το διεθνές δίκαιο και τους κανόνες καλής γειτονίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είναι γνωστό, μετά από αυτή τη δήλωση, προέκυψε εσωκομματική κρίση στους ΑΝΕΛ, καθώς ο Παναγιώτης Σγουρίδης ενημέρωσε τον Πάνο Καμμένο μέσω SMS πως θέτει στην διάθεσή του την παραίτησή του. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας που περιοδεύει στην Σαμοθράκη, την Θάσο και την Σύρο δεν έκανε τουλάχιστον μέχρι αυτή την στιγμή την παραίτηση…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.