Μ.Χρυσοβελώνη: «Ο Π.Καμμένος μπορεί και να μην φύγει από την Κυβέρνηση οπότε ας μην προτρέχουμε»

Μ.Χρυσοβελώνη: «Ο Π.Καμμένος μπορεί και να μην φύγει από την Κυβέρνηση οπότε ας μην προτρέχουμε»

Έκπληξη προκάλεσε η συνέντευξη που έδωσε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, στο κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, αφού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, παρά τις απειλές που έχει εκτοξεύσει τα τελευταία 24ωρα ο Πάνος Καμμένος, τελικά να αλλάξει στάση και να μην φύγει από την Κυβέρνηση.

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη που μόλις χθές δήλωσε ότι δεν βλέπει τον λόγο να φύγει η ίδια από το υπουργείο Εσωτερικών και να δημιουργήσει προβλήματα στην κυβέρνηση, ενώ πρόσθεσε- απευθυνόμενη στον Πάνο Καμμένο- ότι οι βουλευτές δεν είναι αντικείμενα η βαλίτσες για να τις αποσύρουμε…, σήμερα εκτίμησε ότι όλα είναι ανοιχτά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.

«Αλλιώς, είπε, δεν θα είχε και νόημα η αυριανή συνεδρίαση. Οταν συγκαλείται μία ΚΟ για τόσο σημαντικά θέματα, συγκαλείται σαφέστατα για να τοποθετηθούν όλοι οι συμμετέχοντες. Αλλιώς δεν θα είχε νόημα, να ανακοινώσει προειλημμένες αποφάσεις. Σκοπός είναι να ακούσει εκείνους που έχουν άποψη διαφορετική από αυτήν που υποστηρίζει».

Ενώ σε ερώτηση αν μπορεί να αλλάξει στάση ο υπουργός Αμυνας είπε: «Ειλικρινά, θέλω να το πιστεύω. Οπότε ας μην προτρέχουμε, να δούμε πού θα κάτσει η μπίλια», είπε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει όλοι μας -φαντάζομαι ότι θα το πράξει τελικά και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ- να αναλογιστούν ότι η κυβέρνηση αυτή πέτυχε πάρα πολύ σημαντικούς στόχους, είπε ακόμα στο Κόκκινο η υφυπουργός Εσωτερικών, με την συνδρομή και δουλειά των ΑΝΕΛ (έξοδος από τα μνημόνια, σταθεροποίηση της οικονομίας, κτλ.), αλλά και ότι η επόμενη περίοδος, η πιο παραγωγική, μέχρι τον Οκτώβριο του 2019, είναι εξίσου σημαντική πολιτικά και κοινοβουλευτικά. Δεν είναι μόνο η Συμφωνία των Πρεσπών, υπάρχουν και άλλα θέματα, η συνταγματική αναθεώρηση, η αύξηση του κατώτατου μισθού και η κατάργηση του υποκατώτατου, η προστασία της πρώτης κατοικίας, η επιδότηση του ενοικίου. Όλα αυτά τα χρωστάμε στους πολίτες, το έργο της κυβέρνησης δεν θα πρέπει να διαταραχθεί».

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη φάνηκε σε άλλο μήκος κύματος για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών σε σχέση με τον Πάνο Καμμένο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εχουμε ακούσει πάρα πολλά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το θέμα της ονοματολογίας της γειτονικής χώρας εξακολουθεί να βρίσκεται στη γείτονα χώρα, με διαδικασίες σε εξέλιξη. Όταν τελειώσουν θα έρθει εδώ. Θα πρέπει να διαβάσουμε και μελετήσουμε τα τελικά κείμενα και μετά ο καθένας να πάρει με ψυχραιμία τις αποφάσεις του με γνώμονα το συμφέρον της χώρας και των πολιτών. Όταν έρθει -γιατί στα ψιλά γράμματα κρύβεται ο διάβολος- θα αναγνωστεί και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και από τον πρωθυπουργό και από όλους. Εκεί θα μπορεί καθένας να επιχειρηματολογήσει. Θεωρώ εξαιρετικά πρώιμο να σηκώνεται θόρυβος και σκόνη για ένα θέμα που επί του παρόντος τουλάχιστον δεν μας απασχολεί», κατέληξε η κ. Χρυσοβελώνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.